Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Sådan handler du på ProffOutlet.com

Du behøver ikke nogen konto som Køber hos ProffOutlet.com. for at handle hos os.

Som Køber betaler du hverken fragt eller kortgebyr. 

Vores Sælgere tilbyder fri fragt. Du skal som minimum købe varer for 295,00 DKK inkl. moms.

ProffOutlet.com sælger kun helt nye overskydende varer fra anerkendte danske grossister, byggemarkeder og producenter, og du har derfor som Køber fuld reklamationsret på alle varer.

ProffOutlet.com har ingen lager, og du modtager derfor varen direkte fra Sælgeren, og Sælgeren leverer varen indenfor 1 – 3 arbejdsdage. 

Gør en god handel her

Når du opretter en konto hos ProffOutlet.com

Det er helt gratis at oprette en konto hos ProffOutlet.com. Når du har en konto og er logget ind på ProffOutlet.com har du mulighed for at se alle dine ordrer hos ProffOutlet.com.

Derudover har du mulighed for at tilføje favoritvarer og favoritkategorier på vores webshop. Hvis du har sagt ja til at modtage mail, når der er nye varer i dine favoritkategorier, så modtager du helt automatisk besked via din e-mailadresse, når der er nye varer i de kategorier, som interesserer dig.

Opret en konto her