Bekæmp skrot

Klimaforandringer er den største globale udfordring vi står overfor, og er én af de problemstillinger, der bekymrer os som mennesker mest.

I Danmark skrottes der hvert år helt nye varer indenfor byggeriet for flere hundrede millioner kroner. Det er ikke kun varen der spildes, det gør alle ressourcerne, som bruges i produktionen af varerne også – råvarer, el, varme, vand og arbejdskraft. Når helt nye varer skrottes, har det et skadeligt aftryk på miljøet, og påvirker det globale CO2-udslip.

I Danmark har de 400 største virksomheder indenfor byggeri en varebeholdning på mere end 14 milliarder kroner. Vores Sælgere er virksomheder indenfor byggeriet, der har nye overskydende varer liggende på deres lagre. De overskydende varer udgør typisk mellem 5% og 10% af varebeholdningen for virksomheder med centrallager og mellem 10% og 15% for de virksomheder, der har decentrale lagre.

Hos ProffOutlet.com vil vi gerne støtte op om et bæredygtigt Danmark ved at bekæmpe skrot, så helt nye overskydende varer ikke går til spilde.

ProffOutlet.com er en del af Deleportalen, hvor vi findes på https://deleportalen.dk/fysiske-ting/proffoutlet/

Cirka 10% af varebeholdningen kan ende som skrot

Bæredygtighed og billige varer er win win

En overskydende vare medfører ofte til et økonomisk tab for Sælger, og i værste fald ender varen som skrot. Hos ProffOutlet.com har vi op til 90 % rabat på de varer, som er til salg, fordi der er tale om salg af overskydende varer.

Derfor er det win win at handle hos ProffOutlet.com, da både Køber og Sælger hermed bidrager til bæredygtighed i Danmark.

Gør en god handel her

Bærdygtige og billige varer er win win