Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Swipe to the left

Blog

Hvorfor samle regnvand

Af Pernille Elgaard 13 dage siden 95 visninger

Hos ProffOutlet.com kan du blive klogere på, hvorfor det er en god ide at samle regnvand og hvilke løsninger der findes. Læs her.

Sikkerhedsløsninger for kortbetalinger

Af Pernille Elgaard 5 months ago 270 visninger

Vil du vide mere om de nye sikkerhedsløsninger for kortbetalinger? Hos ProffOutlet.com henviser vi dig til relevante artikler som guider dig igennem de nye regler. Læs her.

Udskiftning af oliefyr med anden varmekilde

Af Marie Sund Petersen 9 months ago 641 visninger

Hvis du stadig tænder op i dit gamle oliefyr, når boligen skal opvarmes, kan det være på tide at overveje en udskiftning. Læs mere på vores blogindlæg.

Terrassevarmer vælg den rette til dit behov

Af Rikke Andersen 10 months ago 871 visninger

Forlæng de lyse sommeraftener med gode varmelamper og terrassevarmere. Men hvad skal du vælge? En terrassevarme på el eller en på gas? Læs med og bliv klogere på forskellen på gasterrassevarmere og varmelamper på el.

Tilskud til varmepumpe

Af Rikke Andersen 11 months ago 719 visninger

Går du og overvejer at investere i en god varmepumpe, så du kan gøre noget godt for miljøet og din el-regning, så kan du faktisk søge tilskud til din varmepumpe hos energiselskaberne. Ja, den er god nok. Energiselskaberne hjælper dig med at energiforbedre din bolig. De er nemlig forpligtet til at hjælpe med at nedbringe energiforbruget blandt danskerne – hvilket jo er helt fantastisk for klimaet og din pengepung.

Grønne, energibesparende varmepumper

Af Rikker Andersen 11 months ago 275 visninger

Varmepumper er særdeles energibesparende særligt, hvis du benytter andre opvarmningsformer end fjernvarme. Energibesparende varmepumper er dog ikke kun gode for pengepungen, men også for klimaet – og hvis der er noget, der står højt på politikernes dagsorden, så er det klima og klimaforbedringer. Nedenfor kan du blive klogere på, hvorfor varmepumper er grønnere opvarmning, og hvor energibesparende de egentlig er.