Swipe to the left

Blog

Udskiftning af oliefyr med anden varmekilde

Af Marie Sund Petersen 1 month ago 289 visninger

Hvis du stadig tænder op i dit gamle oliefyr, når boligen skal opvarmes, kan det være på tide at overveje en udskiftning. Læs mere på vores blogindlæg.

Terrassevarmer vælg den rette til dit behov

Af Rikke Andersen 3 months ago 515 visninger

Forlæng de lyse sommeraftener med gode varmelamper og terrassevarmere. Men hvad skal du vælge? En terrassevarme på el eller en på gas? Læs med og bliv klogere på forskellen på gasterrassevarmere og varmelamper på el.

Tilskud til varmepumpe

Af Rikke Andersen 3 months ago 189 visninger

Går du og overvejer at investere i en god varmepumpe, så du kan gøre noget godt for miljøet og din el-regning, så kan du faktisk søge tilskud til din varmepumpe hos energiselskaberne. Ja, den er god nok. Energiselskaberne hjælper dig med at energiforbedre din bolig. De er nemlig forpligtet til at hjælpe med at nedbringe energiforbruget blandt danskerne – hvilket jo er helt fantastisk for klimaet og din pengepung.

Grønne, energibesparende varmepumper

Af Rikker Andersen 3 months ago 118 visninger

Varmepumper er særdeles energibesparende særligt, hvis du benytter andre opvarmningsformer end fjernvarme. Energibesparende varmepumper er dog ikke kun gode for pengepungen, men også for klimaet – og hvis der er noget, der står højt på politikernes dagsorden, så er det klima og klimaforbedringer. Nedenfor kan du blive klogere på, hvorfor varmepumper er grønnere opvarmning, og hvor energibesparende de egentlig er.