Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Pendler

Alle varer i denne kategori

113 vare(r)

Tabel Liste

Loftspendel – praktisk og dekorativ   

Pendel, loftspendel, pendel lampe eller loftslampe pendel? Navnene er mange men betegner alle sammen den samme type lampe – nemlig den klassiske loftslampe, der ofte benyttes over spisebordet. Den er kendetegnet ved, at den hænger ned fra loftet i en lang ledning og oplyser området lige under den. Men en loftspendel er ikke kun praktisk. Vælger du én i et smukt, elegant design, fungerer den som et statement over spisebordet. Pendellamper kan give masser af liv os sjæl til spisebordsområdet og være et sjovt indslag til resten af din indretning eller falde helt i med den alt efter, hvad du er mest til.  

Hos ProffOutlet.com finder du et stort udvalg af loftspendler – men det er ikke hvilke som helst pendler. Alle vores varer er nemlig overskydende varer fra anerkendte grossister og mærker. Du kan derfor finde smukke loftspendler til knivskarpe priser her hos os. Vil du vide mere om overskydende varer, og hvordan de faktisk er med til at bekæmpe skrot, kan du læse mere lige her. 

Sådan finder du den rette loftspendel  

Der findes et utal at pendler i lækre designs, så hvordan vælger du egentligt den rette loftspendel? Der er nemlig nogle ting, du bør overveje inden køb, hvis du ikke allerede har fundet drømmelampen.  

1. Lys: Skal loftspendlen kun lyse området op under den, eller skal den give lys til hele rummet? Dette har betydning for lampens design. Skal den kun oplyse området under, bør du vælge en klassisk loftpendel med skærm, der afgrænser lyset og koncentrer lyskilden nedad. Må den derimod gerne lyse hele rummet op, bør du vælge en loftlampe pendel i glas. Her bløder glasset lyset fra pæren op, og lyset kan spredes til hele rummet og bade det i et skønt skær. 

2. Størrelse: Størrelsen på loftspendlen spiller også en rolle, når det kommer til spredningen af lyset. Skal din pendel hænge over spisebordet, bør du vælge en lidt større pendel end, hvis den eksempelvis skal hænge over sofabordet. Sofabelysningen må nemlig gerne være hyggelig, hvor spisebordsbelysningen skal være praktisk og ingen skal sidde og spise i halvmørke. 

3. Antal af pendler: Antallet af loftspendler er også værd at overveje inden, du investerer i en ny pendel. Har du eksempelvis et langt spisebord, kan det være nødvendigt med to eller flere pendler på række for ordentlig belysning, men har du derimod et lille eller rundt spisebord, kan en enkelt pendel være nok. 

Køb din loftspendel hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot 

Når du køber loftspendler hos ProffOutlet.com, er du med til at bekæmpe skrot og bidrage til et mere bæredygtigt Danmark. Er det ikke nok med en pendel over spisebordet, finder du heldigvis også et stort udvalg af anden belysning her hos os. Vi forhandler blandt andet dekorative væglamper, uundværlige loftlamper og praktiske spots – og du finder selvfølgelig også et stort udvalg af pærer til lamperne.