PENDLER

16 vare(r)

Tabel Liste

 • Air pendel - hvid Ø 135 mm

  Nettopris pr. stk
  200,00 DKK 250,00 DKK inkl. moms

  Listepris (1 stk) 399,00 DKK

  Nettopris (1 stk) 200,00 DKK

  Spar 50%
  Fri fragt
 • Air pendel - sort Ø 135 mm

  Nettopris pr. stk
  200,00 DKK 250,00 DKK inkl. moms

  Listepris (1 stk) 399,00 DKK

  Nettopris (1 stk) 200,00 DKK

  Spar 50%
  Fri fragt
 • Air pendel - sort Ø 290 mm

  Nettopris pr. stk
  350,00 DKK 437,50 DKK inkl. moms

  Listepris (1 stk) 649,00 DKK

  Nettopris (1 stk) 350,00 DKK

  Spar 46%
  Fri fragt

Vores pendel lamper

Her finder du vores online outlet sortiment af billige pendel lamper til hjemmet eller på arbejdspladsen. Sortimentet består af lamper til mange forskellige slags anvendelser, til både indendørs og udendørs brug.

Billige og flotte pendel lamper

Vi kan tilbyde dig flotte og tidsløse pendler fra anerkendte danske grossister, producenter og byggemarkeder til den bedste pris på markedet. Dette kan lade sig gøre, da vores produktsortimenter består af pendlere, som vores samarbejdspartnere skal have solgt istedet for at sende til lossepladsen. Hertil sættes prisen til det laveste, eftersom produkterne ellers ville have havnet på skrotpladsen istedet. Pendler er armaturer, der er nedhængt fra loftet. En pendel lampe findes i mange former, farver og specifikationer, og det betyder at variationen er meget stor, som gør at pendel lampen er en meget populær lampe.

Vi er istand til at tilbyde loftlamper i både sort og hvid til en billig pris, men husk vores sortiment kan variere fra uge til uge. 

Pendler kan hænge mange steder

Da pendler ofte er en del af indretningen, hvad enten man befinder sig i det private hjem, på kontoret, restauranter eller butikker, så handler det om at finde den helt rigtige pendel til netop rummets behov. Typisk er pendellamper gode til at skabe omfangende lys omkring området, hvorpå det hænger. De er kendt for at skabe rummets lys-midtpunkt, dog er det vigtigt ikke at lade pendellampen hænge alt for langt nede fra loftet af, ellers risikere man blot, at den blokerer for udsigten inde i stuen, køkkenenet.  
Det er vigtigt, man er sikker på hvilket slags rum pendellampen, skal hænge i , inden man køber den. Der er stor forskel på effekten af lys det udgiver, i forhold til om den skal hænge i et køkken, en stue eller endda bruges som spisebordslampe. 

Er pendellamper højdejusterbare?

I de fleste pendellamper findes der en justerbar wiremekanisme, hvorpå man kan tilpasse højden på dem. Dette tillader en at tilpasse lysindfaldet meget fleksibelt. Lysudfaldet ændres markant gennem hvor højt eller lavt den hænger. En lavthængende pendel lampe lader lyset blive mere målrettet på hvad det hænger over, dette kan være spisebordet, stuebordet og eller kogeøen. Til forskel vil en højthængende pendel lampe sprede lyset mere ud i rummet. 

Findes der også pendellamper med touchdæmper?

De fleste pendel lamper har installeret en touchdæmper, hvorpå man let og flydende kan bestemme lyset efter stemning. Nogle touchdæmpere har indbygget memoryfunktion. Hertil tillader det dem, at de vil huske lysstyrken fra da den blev slukket sidst, og tænde igen på samme vis med lysstyrke. 

Udover en manuel touchdæmper har vise pendellamper en fjernbetjening som følger med, til at justere lysstyrken som den udsender, hertil bliver det endnu mere praktisk at justere lysets skarphed. 

Find din belysning hos os

Når du besøger vores webshop vil du finde mange gode pendel lampe tilbud til meget skarpe priser, fordi der er tale om overskydende varer, som gør det muligt for os at sælge billige pendel lamper. 

Leder du efter anden belysning, så kig forbi vores andre kategorier såsom væglamper, loftlamper eller spots

Bekæmp skrot - og spar op til 90 % Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om helt nye overskydende varer indenfor byggeri...