Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Køkkenvaske

Alle varer i denne kategori

5 vare(r)

Tabel Liste

Køkkenets livsnerve – køkkenhåndvasken  

Måske tænker du ikke ligefrem på køkkenhåndvasken som det vigtigste i dit køkken, men det er nærmest køkkenets livsnerve. Det er her, du får vand til at vaske dine grøntsager. Det er her, du vasker hænder og sørger for god hygiejne under madlavningen, og det er her, du får vand til at koge alt fra ris til kartofler. Køkkenhåndvasken er mildest talt uundværlig. Den skal derfor passe til dit daglige behov og selvfølgelig din smag – du ser og bruger den jo hver dag. 

Hos ProffOutlet.com finder du køkkenhåndvaske i fremragende kvalitet, men det er ikke hvilke som helst køkkenvaske. Alle vores varer er nemlig spritnye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister, byggemarkeder og producenter. Det betyder, at du kan få kvalitetsvarer til knivskarpe priser. Du bør dog være opmærksom på, at sortimentet kan variere, netop fordi der er tale om nye, overskydende varer.  

Forskellige materialer til køkkenhåndvaske  

Køkkenvaske findes i flere forskellige materialer som keramisk porcelæn og rustfrit stål. Udover disse to mere traditionelle materialer er det også muligt at få køkkenvaske i syntetiske materialer særligt udviklet til køkkenhåndvaske. Disse materialer er både formbare og modstandsdygtige. Her findes der blandt andet granitbaseret kompositmateriale, som giver en smuk, granitlignende finish samt et lækkert og moderne udtryk.  

Stålvaskene har dog i mange år været de mest populære, når der er tale om en god alsidig køkkenhåndvask. Stålvaske kan eksempelvis både fås som runde og firkantede, hvor den runde er den klassiske stålvask, der første gang så dagens lys for mere end 60 år siden. Den firkantede er dog ofte at foretrække, særligt hvis du ikke også er ejer af en bryggershåndvask. Den runde stålvask kan nemlig have sine udfordringer, når det kommer til at sætte et stort fad i blød i vasken eller skrubbe bradepander.   

Keramisk porcelæn 

Håndvaske i keramisk porcelæn er ikke nær så skrøbelige, som du måske går og tror. Håndvaske i keramisk porcelæn er nemlig både ridse- og syrefaste og kan tåle helt op til 280 °C ved direkte påvirkning. Du kan altså godt sende en brandvarm gryde en tur i den keramiske porcelænsvask uden, at skulle bekymre dig om at vasken tager skade. Materialet er stenhårdt, og kan klare alle hverdagens opgaver.  

Rustfrit stål  

Køkkenhåndvaske i stål er utroligt nemme at have med at gøre. De er nemme at rengøre og vedligeholde og kan holde til lidt af det hele. Det er en modstandsdygtig håndvask, der kan klare køkkenets mange udfordringer som varme gryder og pander – og hvad den nu ellers kan blive udsat for. 

Granitbaseret komposit 

Køkkenhåndvaske i granitbaseret komposit består af en blanding af akryl og granit, hvor størstedelen af vasken er lavet af granit. Denne type vask har ofte en helt lukket overflade, der gør den modstandsdygtig over for skidt og snavs. Derudover er køkkenhåndvaske i dette materiale syre- og ridsefaste og yderst varmeresistente. Ja, faktisk kan disse vaske også tåle op til 280 °C ved direkte påvirkning.  

Køb køkkenhåndvaske hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot 

Ved køb af køkkenhåndvaske hos ProffOutlet.com gør du både en god handel og en god gerning. Du redder nemlig den nye, overskydende køkkenvask fra skrot og sparer samtidig helt op til 90 %. Vil du holdes opdateret på overskydende varer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.