Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Vaske

Hvad leder du efter?

Vaske 

Vaske er et af de ord, der har så utroligt mange meninger. Det kan betyde at vaske tøj eller vaske op, og det kan henvise til dét, der på godt gammeldags dansk også hedder en kumme. En kumme som har et afløb, kan forsynes med vand via en vandhane, og som benyttes til, ja at vaske op i. I bund og grund er en vask ensbetydende med hygiejne. En håndvask er derfor utroligt vigtig, hvis du vil opretholde god hygiejne i dit hjem såvel som på offentlige toiletter og i fælleskøkkener. Det er nemlig her, du kan vaske hænder efter et toiletbesøg. Her du kan rengøre dine grøntsager og fødevarer inden madlavning, og det er her ved vasken, at du kan vaske alt fra malerpensler til tallerkener og tøj. 

Vasken kan dog ikke gøre hele arbejdet selv. Den skal selvfølgelig akkompagneres af sin tro væbner, vandhanen. Tilsammen udgør de en uundværlig duo i ethvert hjem. Hos ProffOutlet.com forhandler vi et stort udvalg af vaske. Du finder alt fra håndvaske over køkkenvaske til bryggersvaske 

Hvad er forskellen på de forskellige typer vaske?

Ud over at køkkenvaske, bryggersvaske og håndvaske er tiltænkt forskellige rum i huset, adskiller de sig også fra hinanden i design og materialer.  

Håndvaske

Håndvaske referer til vaske til badeværelset. Disse findes i et utal af modeller og designs. Her finder du nemlig alt fra væghængte vaske over håndvaske til underlimning og nedfældning. Det særlige ved håndvaske til badeværelset er, at de som oftest er lavet af porcelæn. Det skyldes, at de er nemme at rengøre og vedligeholde, hvilket er utroligt praktisk på et badeværelse. 

Bryggersvaske 

Bryggersvaske er vaske særligt designet til bryggerset. Disse er større end den almindelig køkkenvask, hvilket er ualmindeligt praktisk i forhold til at sætte alt fra fade og bradepander i blød, så de ikke fylder i køkkenet. Bryggersvaske laves hovedsageligt i stål, da det gør dem utroligt rengøringsvenlige og nemme at vedligeholde. 

Køkkenvaske 

Køkkenvaske laves i mange forskellige designs og materialer. Her kan du ligesom ved håndvaske få nedfældningsvaske og underlimningsvaske. Der er dog flere materialer at vælge imellem til køkkenvasken. Disse laves nemlig i alt fra keramisk porcelæn over stål til kompositmaterialer. Det gør det muligt at vælge køkkenvaske i et materiale og design, der passer til dit køkken og din smag.  

Køb vaske hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot 

Når du køber vaske hos ProffOutlet.com, bidrager du til et bedre og mere bæredygtigt Danmark. Det gør du, fordi alle vores varer er helt nye, overskydende varer fra anerkendte grossister. Varer der ellers ville være smidt ud, fordi grossisterne ikke kan komme af med dem via deres sædvanlige salgskanaler. Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du blive klogere her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes opdateret på knivskarpe priser og nye, overskydende varer. Tilmed dig her.