Væghængt toilet

3 vare(r)

Tabel Liste

 • Duravit Architec toilet Porcelæn

  Pris pr. stk
  1.835,29 DKK 1.468,23 DKK ekskl. moms

  Listepris (1 stk) 4.452,00 DKK

  Nettopris (1 stk) 1.468,23 DKK

  Spar 67%
  Fri fragt
 • Duravit ME by Starck vægskål inkl. sæde

  Pris pr. stk
  8.794,94 DKK 7.035,95 DKK ekskl. moms

  Listepris (1 stk) 18.868,20 DKK

  Nettopris (1 stk) 7.035,95 DKK

  Spar 63%
  Fri fragt
 • Duravit ME toilet Porcelæn

  Pris pr. stk
  1.695,05 DKK 1.356,04 DKK ekskl. moms

  Listepris (1 stk) 4.115,00 DKK

  Nettopris (1 stk) 1.356,04 DKK

  Spar 67%
  Fri fragt

Toilet – væghængt

Sådan et godt gedigent toilet er ikke altid en fryd for øjet. Det fylder en del og er ofte placeret i den ene side af rummet – gerne op ad en sidevæg og en bagvæg, så det først bliver rigtig festlig, når du skal ned og skrubbe soklen for diverse skidt og snavs. Måske er du ovenikøbet så uheldig, at dit toilet er placeret sådan, at du ikke kan undgå, at få hovedet ned og kysse toiletbrættet, når du skal gøre det bagerste stykke af soklen ren. Ja, det er altså aldrig specielt lækkert at gnide sig op af toiletbrættet, selvom du måske lige har gjort det rent. Med et toilet, der er væghængt, er du heldigvis ude over det problem. Der er nemlig slet ingen sokkel og fuger ved gulvet, der skal holdes rene. Her er det blot, at vride en god gulvklud op og vaske gulvet under toilettet, når du alligevel vasker gulv på badeværelset.  

Hos ProffOutlet.com finder du væghængte toiletter i fremragende kvalitet til skarpe priser. Alle vores væghængte toiletter er nemlig helt nye, overskydende varer, som anerkendte, danske grossister ikke kan komme af med. Du kan derfor gøre en god handel samtidig med, at du redder varen fra skrot. Du bør dog være opmærksom på, at vores sortiment kan variere.  

Derfor er væghængte toiletter et godt valg 

 1. Bedre hygiejne: Der er flere hygiejnemæssige fordele ved at vælge et væghængt toilet. Det er nemlig meget nemmere, at gøre rent under toilettet, og så kan væghængte toiletter fås uden skyllekant. Skyllekanten er den kant, hvor vandet fosser ud fra, når du trækker ud. Helt præcist er det kanten under toiletbrættet. Det er muligt at få væghængte toiletter uden skyllekant, hvilket medfører en bedre hygiejne, da det stiller færre krav til rengøringen, fordi der ganske enkelt ikke er en kant, snavset kan hobe sig op under. 
 2. Det ser godt ud: Det er ikke noget, du hører ofte om et toilet, men et toilet, der er væghængt, ser bare super godt og eksklusivt ud. Det får hurtigt et lille rum som gæstetoilet og badeværelse til at fremstå større end det er, og så giver det et enkelt og simpelt udtryk.  

Køb væghængte toiletter hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot 

Når du køber væghængte toiletter hos ProffOutlet.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark ved at redde varen fra skrot, og samtidig kan du gøre en god handel. Kræver det en større ombygning af badeværelset for at få installeret et væghængt toilet, kan du med fordel tage et kig på hele vores udvalg af toiletter, som du finder her. Her finder du nemlig også toiletsæder og reservedele til toiletter. Du kan desuden læse mere om, hvordan vi hos ProffOutlet.com bekæmper skrot i byggeindustrien