Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Væghængt toilet

Alle varer i denne kategori

5 vare(r)

Tabel Liste

Væghængte toiletter

Er du på udkig efter væghængte toiletter i stedet for toilettet står på gulvet, så findes der også mange muligheder her. Det gode ved et væghængt toilet er jo, at det er nemt at rengøre under toilettet, og mange synes også det er et flot design til dit badeværelse. Hos ProffOutlet.com finder du et stort udvalg af toiletter fra anerkendte, danske grossister.   

Toilet – væghængt

Sådan et godt gedigent toilet er ikke altid en fryd for øjet. Det fylder en del og er ofte placeret i den ene side af rummet – gerne op ad en sidevæg og en bagvæg, så det først bliver rigtig festlig, når du skal ned og skrubbe soklen for diverse skidt og snavs. Måske er du ovenikøbet så uheldig, at dit toilet er placeret sådan, at du ikke kan undgå, at få hovedet ned og kysse toiletbrættet, når du skal gøre det bagerste stykke af soklen ren. Ja, det er altså aldrig specielt lækkert at gnide sig op af toiletbrættet, selvom du måske lige har gjort det rent. Med et toilet, der er væghængt, er du heldigvis ude over det problem. Der er nemlig slet ingen sokkel og fuger ved gulvet, der skal holdes rene. Her er det blot, at vride en god gulvklud op og vaske gulvet under toilettet, når du alligevel vasker gulv på badeværelset.  

Derfor er væghængte toiletter et godt valg 

  1. Bedre hygiejne: Der er flere hygiejnemæssige fordele ved at vælge et væghængt toilet. Det er nemlig meget nemmere, at gøre rent under toilettet, og så kan væghængte toiletter fås uden skyllekant. Skyllekanten er den kant, hvor vandet fosser ud fra, når du trækker ud. Helt præcist er det kanten under toiletbrættet. Det er muligt at få væghængte toiletter uden skyllekant, hvilket medfører en bedre hygiejne, da det stiller færre krav til rengøringen, fordi der ganske enkelt ikke er en kant, snavset kan hobe sig op under. 
  2. Det ser godt ud: Det er ikke noget, du hører ofte om et toilet, men et toilet, der er væghængt, ser bare super godt og eksklusivt ud. Det får hurtigt et lille rum som gæstetoilet og badeværelse til at fremstå større end det er, og så giver det et enkelt og simpelt udtryk.  

Køb væghængte toiletter hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot 

Når du handler hos ProffOutlet.com hjælper du med at skabe et mere bæredygtigt Danmark. Du tager nemlig et bevidst valg ved at købe helt nye, overskydende varer, der ellers ville være endt på lossepladsen selvom, de absolut intet fejler. Hos ProffOutlet.com arbejder vi på at mindske skrotningen af varer i byggeindustrien, og du har derfor mulighed for at købe helt nye væghængte toiletter til knivskarpe priser. Vil du holdes opdateret på varer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.