Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Dusch toilet

Alle varer i denne kategori

1 vare(r)

Tabel Liste

Dusch toilet det japanske toilet  

Der bliver brugt vand, når der skal vaskes op, vaskes hår, vaskes bil og ja, vand og sæbe er nærmest kernen i god hygiejne. Men et smut forbi husets måske mest private rum, byder kun på en omgang toiletpapir til din rumpe og ingen vask. Det har det japanske toilet lavet om på. Et dusch toilet fusionerer nemlig det gamle klassiske bidet, du som barn måske troede var et babybadekar, med et ganske almindeligt toilet. Her får du altså toilet og rumpe-spa i en og samme løsning, noget særligt japanerne har fået øjnene op for – deraf tilnavnet japansk toilet, der da ikke kan undgå at lede dine tanker hen på lækker minimalisme og funktionalitet.  

Hos ProffOutlet.com finder du lækre dusch toiletter i fremragende kvalitet. Men det er faktisk ikke hvilke som helt dusch toiletter. Det er nemlig alle sammen spritnye, overskydende varer fra danske grossister. Varer som grossisterne ikke kan få solgt til deres faste erhvervskunder. Det betyder derfor, at vores sortiment kan variere. Er du ikke helt solgt på idéen om vand og luft til rumpen, så finder du også et stort udvalg af ganske almindelige gulvstående toiletter samt væghængte toiletter her hos os. 

Hvordan virker et dusch toilet helt præcist?  

Et dusch toilet også kendt som et skylletoilet, skyller dig ganske enkelt i rumpen, når du har besøgt toilettet. Du bliver rengjort med vand i stedet for toiletpapir. Men dusch toilettet gør mere end det. Det blæser dig nemlig også tør, og du undgår derved at bruge kemikaliebehandlet eller groft papir på dit allerfineste område. Det er en yderst hygiejnisk måde at blive ren på efter er toiletbesøg. Nogle af disse toiletter er ovenikøbet selvrensende, så hygiejnen altid er i top.  

Hvorfor vælge et dusch toilet? 

Er du vild med luksus, og går du op i hygiejne, så har du allerede svaret på, hvorfor du skal vælge et dusch toilet frem for et almindeligt toilet. Det er nemlig ren kærlighed til din rumpe i hverdagen. Du bliver renset med skønt tempereret vand og blæst tør. Fornemmelsen af renhed og velvære er ubeskrivelig, og har du først prøvet en lækker rumpe-spa, er det med garanti svært at komme tilbage.  

Køb dusch toiletter hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot  

Når du køber dit dusch toilet hos ProffOutlet.com, kan du gøre en rigtig god handel, men faktisk også en god gerning. Du redder nemlig dusch toilettet fra at ende sine dage på lossepladsen. Men hvorfor redder du det fra skrot, tænker du nok? Det skyldes, at mange grossister simpelthen ikke kan få solgt nogle af deres vare eller restpartier og derfor ser sig nødsaget til at skille sig af med dem. Det er en skam, og derfor kan du hos ProffOutlet.com købe nye, overskydende varer med kæmpe besparelser. Du finder eksempelvis et kæmpe udvalg inden for sanitet og VVS, som kan være nyttigt, når du skal have dig et nyt dusch toilet eller lave nyt badeværelse.