Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Toiletter

Hvad leder du efter?

Billige toiletter i fremragende kvalitet 

Toiletter er en fast del af hverdagen, og det er først når man virkelig skal bruge et, at man opdager, hvor rart det er med et toilet. Heldigvis er der efterhånden toiletter overalt, hvis det kniber. Du finder toiletterne i store supermarkeder, stormagasiner, på restauranter og sågar på gaden i storbyerne. Men som du sikkert allerede har bemærket, så findes der et utal af forskellige toiletter. Du finder derfor også et stort udvalg af billige toiletter hos ProffOutlet.com. Vi forhandler nemlig et stort udvalg af overskydende kvalitetstoiletter fra anerkendte danske grossister. Men hvad for et slags toilet skal du egentlig vælge hjem til dig og hvorfor? 

Typer af toiletter

Et toilet er ikke bare et toilet. Du kan få billige toiletter som er gulvstående og er udstyret med en S-lås eller P-lås. Du kan få væghængte toiletter og dusch toiletter, og alle disse toiletter kan tilmed findes uden skyllekant. Der er derfor lidt at tænke over, når du skal have nyt toilet eller skal til at lave nyt badeværelse. Nedenfor kan du læse om de forskellige toilet-typer. Du bør være opmærksom på, at du gerne selv må udskifte dit toilet, så længe at afløbet i det nye er nøjagtigt det samme som i det gamle. Er det ikke det, skal du have lavet nyt afløb af en autoriseret fagmand, eller se dig om efter et andet toilet.  

Gulvstående toilet  

Det gulvstående toilet er det klassiske toilet, du sikkert har set tusindvis af gange. Det er monteret i gulvet og har et afløb, der enten går ned i gulvet eller ind i væggen. Disse afløb går i fagtermer under navnene S-lås og P-lås. S-lås indikerer at toilettes afløb går ned i gulvet og P-lås, at afløbet går bagud og ind i væggen bag det gulvstående toilet. Du kan se alle vores gulvstående toiletter her. 

Væghængt toilet  

Et væghængt toilet er som navnet nok allerede har afsløret et toilet, der er monteret på væggen. Det er et oplagt valg, hvis du skal gennemrenovere dit badeværelse eller have lavet et helt nyt. Det væghængte toilet giver et let og luftigt udtryk og kan få det lille rum til at virke større. Derudover er det bare virkelig lækkert, at du nemt kan gøre rent på gulvet under toilettet. Det væghængte toilet skaber et stilrent og minimalistisk udtryk og giver lidt lækkerhed til et praktisk og sommetider kedeligt rum. Du finder hele vores udvalg af væghængte toiletter her. 

Dusch toilet

Du har måske ikke hørt om et dusch toilet før, men så har du helt sikkert stiftet bekendtskab med et bidet. Et dusch toilet er faktisk et bidet og et toilet, der er blevet fusioneret, så du har en smart to i en løsning, der er praktisk og pladsbesparende. Et dusch toilet har nemlig en lille tap bagtil, hvor der kommer en lille vandstråle ud som renser dig down-under efter dit toiletbesøg. Derudover er dusch toiletterne udstyret med en lille varmeblæser, som efterfølgende sørger for tørringen, så du slipper for at rive dig på krads, kemikaliefyldt toiletpapir på dit mest prækære område. Dusch toiletter er måske et lidt ukendt fænomen for dig, men de er et kæmpe hit i eksempelvis Asien, da det er med til at sikre en rigtig god hygiejne efter toiletbesøg. Du finder hele udvalget af dusch toiletter her. 

Køb billige toiletter hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot 

Når du køber nyt, billigt toilet hos Proffoutlet.com, gør du både en god handel og en god gerning. Du redder nemlig toilettet fra at ende sine dage som skrot. Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot, kan du læse mere her. Du er også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du bliver holdt opdateret på nye, overskydende varer.