Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Tilslutningsslanger

Alle varer i denne kategori

13 vare(r)

Tabel Liste

Tilslutningsslanger 

Under tilbehør til armaturer og vaske finder du vores tilslutningsslanger, der kan anvendes til koldt eller varmt drikkevand. Tilslutningsslanger kan bruges til mange formål. Du kan for eksempel købe en tilslutningsslange til din vandhane, en tilslutningsslange til dit blandingsbatteri, en tilslutningsslange til din vaskemaskine eller sågår til toilettet. 

Hos ProffOutlet finder du et stor udvalg af tilslutningsslanger. Det er dog ikke hvilke som helst tilslutninigsslanger, som du finder her hos os. Vi tilbyder nemlig et stort udvalg af overskudsvarer, suppleret med en lang række basisvarer, hvorved vi tilstræber os på, at du kan købe alt til din opgave ét sted. Hvis du er nysgerrrig på vores koncept, kan du læse meget mere her.

Find din tilslutningsslange her

Uanset om du mangler nye tilslutningsslanger til dit armatur eller din cisterne, så finder du billige tilslutningsslanger hos os. Vi har bl.a. overskudsvarer indenfor tilslutningsslanger fra Neoperl og Neoflex, der er godkendt til koldt og varmt brugsvand og Saniflex, der er godkendt til teknisk vand. 

Køb tilslutningsslanger hos ProffOutlet og red en overskudsvare 

Når du køber vores overskudsvarer, er du med til at bidrage til et bedre klima og et mere bæredygtigt Danmark. Alle vores overskudsvarer er nemlig overskudsvarer, vores sælgere har for mange af på lager. Det betyder, at du faktisk redder varen fra skrot, da overskydende varer desværre ofte ender med at blive smidt ud, hvis de ikke bliver brugt. Du kan derfor samtidig gøre en rigtig god handel. Vil du holdes opdateret på nye, overskydende varer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.