Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Hanehulsprop og vaskeprop

Alle varer i denne kategori

2 vare(r)

Tabel Liste

Hanehulsprop til din vask  

En hanehulsprop også kaldt vaskeprop anvendes til at lukke for et hanehul i en vask. Så tænker du måske, men hvad er et hanehul? Et hanehul er et hul i vasken til armaturet eller din sæbedispenser. Hanehulspropper har derfor den simple funktion at lukke for et hul i din håndvask eller køkkenvask.

Hos ProffOutlet finder du et stort udvalg af hanehulspropper. Det er dog ikke hvilket som helst propper, som du finder her hos os. Vi tilbyder nemlig et stort udvalg af overskudsvarer, suppleret med en lang række basisvarer, hvorved vi tilstræber os på, at du kan købe alt til din opgave ét sted. Hvis du er nysgerrrig på vores koncept, kan du læse meget mere her.

Køb hanehulspropper til vasken hos ProffOutlet og red en overskudsvare 

Når du køber vores overskudsvarer, er du med til at bidrage til et bedre klima og et mere bæredygtigt Danmark. Alle vores overskudsvarer er nemlig overskudsvarer, vores sælgere har for mange af på lager. Det betyder, at du faktisk redder varen fra skrot, da overskydende varer desværre ofte ender med at blive smidt ud, hvis de ikke bliver brugt. Du kan derfor samtidig gøre en rigtig god handel. Vil du holdes opdateret på nye, overskydende varer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.