Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Tilbehør til armaturer og vaske

Hvad leder du efter?

Tilbehør til armaturer og vaske  

Tilbehør til armaturer og vaske kan være alt fra tilslutningsslanger over en hanehulsprop til tilgangsstykker. Fælles for dem alle er, at de hver især har en vigtig funktion ift. dit armatur eller vask. Det er derfor ikke helt ligegyldigt, hvad du vælger, og du bør altid undersøge, når du f.eks. køber en ny håndvask eller et håndvaskarmatur om bundventilen følger med i købet.

Hos ProffOutlet finder du et stort udvalg af tilbehør til armaturer og vaske lige fra bundventiler over luftblandere til svingtude. Det er dog ikke hvilket som helst tilbehør, som du finder her hos os. Vi tilbyder nemlig et stort udvalg af overskudsvarer, suppleret med en lang række basisvarer, hvorved vi tilstræber os på, at du kan købe alt til din opgave ét sted. Hvis du er nysgerrrig på vores koncept, kan du læse meget mere her.

Bundventiler til håndvaske  

En bundventil er det tilbehør til din håndvask, der lukker af for afløbet. Dvs. når du lukker for bundventilen, så vil vandet fra håndvasken ikke løbe ned til afløbet eller vandlåsen. Det er meget praktisk, hvis du har brug for vand i din vask til evt. at lægge noget i blød, eller hvis du blot vil undgå, at der kommer vand i afløbet, når du er i færd med at rense dit afløb med afløbsrens. Du kan se alle vores bundventiler her

Luftblander 

Luftblandere også kendt som perlatorer eller beluftere har den simple funktion, at de blander vandet fra vandhanden  op med luft. Det gør at vandet, der er blandet med luft, føles som om at vandmændgen er større, hvilket jo er en ret lækker detalje. Se alle vores luftblandere her.

Svingtud til armaturer

En svingtud anvendes til køkkenarmaturer, og svingtuden er den del af vandhanen, som går fra armaturet til luftblanderen. Ved en gammeldags vandhane går svingtuden fra armaturet til en si. Det er sådan vandet føres ud i dine hænder fra armaturet. Det er en simpel funktion, men også en ret essentiel funktion, så derfor er det heller ikke helt ligegyldigt hvilken svingtud, du vælger til din vandhane. Se vores udvalg af svingtude her.

Køb tilbehør til armaturer og vaske hos ProffOutlet og red en overskudsvare 

Når du køber vores overskudsvarer, er du med til at bidrage til et bedre klima og et mere bæredygtigt Danmark. Alle vores overskudsvarer er nemlig overskudsvarer, vores sælgere har for mange af på lager. Det betyder, at du faktisk redder varen fra skrot, da overskydende varer desværre ofte ender med at blive smidt ud, hvis de ikke bliver brugt. Du kan derfor samtidig gøre en rigtig god handel. Vil du holdes opdateret på nye, overskydende varer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.