MØBLER, SPEJLE OG TILBEHØR BAD

84 vare(r)

Tabel Liste

Stort udvalg af badeværelsesmøbler

Vi har et bredt og varierende udvalg indenfor møbler til dit badeværelse eller toilet, som alle er overskydende varer fra anerkendte danske grossister, producenter og byggemarkeder. Det betyder, at du her på siden finder et stort udvalg af forskellige slags badeværelses møbler og badeværelsesinventar såvel spejle som diverse tilbehør. 

Tilbehøret er også vigtigt

Badeværelset er et vigtigt rum for de fleste, og for at et bad fungerer rigtig godt er tilbehøret til badeværelset også vigtigt. For eksempel er det praktisk men ikke mindst rart, at du kan hænge dit håndklæde op på en håndklædekrog, håndklædering eller håndklædeholder. Eller måske du hellere vil have tørret dit håndklæde med en af vores håndklædetørrer, så klarer vi også det. Hvad gør du at dit shampoo? Det er meget forskelligt, hvor nogen blot stiller deres shampo på badeværelsesgulvet i brusekabinen, hvorimod andre sætter pris på, at det står lige i rækkevidde på en shampoohylde i badet. 

Af tilbehør til toilettet kan det være en toiletbørste og en toiletpapirholder i messing eller en reservepapirholder og ikke mindst en toiletspand, som er helt uundværlig på et badeværelse. 

Find billige og lækre varer her

Da vores varesortiment løbende bliver opdateret og skiftet ud kan du finde mange forskellige varer hos os, så der er ikke det badeværelsesmøbel eller badeværelsesinventar, du ikke finder her på siden. Vi har et stort udvalg af masser af lækre mærker, fra kendte producenter, der giver dig nogle fede design løsninger til dit bad og toilet. Der er med andre ord en bred repræsentation af varer i varierende prisklasser. 

Leder du f.eks. efter billige toiletbørster, så brug vores sortér efter funktioner og find frem til den toiletbørste, hvor du opnår den største besparelse. På vores webshop har vi altid et godt tilbud, så du kan gøre en god handel samtidig med at du kan gøre en forskel og rede varen fra skrot. 

Bekæmp skrot - og spar op til 90 % Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om helt nye overskydende varer indenfor byggeri...