Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Brusesæt og brusesystemer

Alle varer i denne kategori

19 vare(r)

Tabel Liste

Brusesystemer og billige brusesæt 

Bruseren har altså bare en hel del at sige for, hvordan et bad opleves. En håndbruser, du bliver nødt til at have mellem benene, så det ikke bliver alt for koldt, når du vasker hår, giver ikke ligefrem følelsen af et lækkert bad – det skal derimod bare overstås. Står du derimod under et kæmpe brusehoved, der sender en blid kaskade af vand ned over dig, ja så er det en anden sag. De store brusehoveder giver associationer til luksushotelværelser og masser af eksklusivitet. Det helt perfekte brusesystem kan altså byde på en lækker, afslappende oplevelse.  

Hos ProffOutlet.com finder du et stort udvalg af brusesystemer og billige brusesæt. Men det er ikke hvilke som helst brusesystemer og brusesæt, du finder her hos os. Alle vores varer er nemlig nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister.  

Forskellige typer brusesystemer og billige brusesæt 

Brusesystemer findes i alverdens lækre og innovative designs. Du finder dem blandt andet i klassiske retro-designs, der sender associationer til dansk designs storhedstid, samt helt moderne, minimalistiske og stilrene designs, der passer perfekt ind i nye hjem, eller som fungerer som lækker kontrast til det romantiske og idylliske udtryk, der ofte findes i gamle huse.  

Brusesystemerne findes i et væld af variationer. Det er eksempelvis muligt at få helt klassiske brusesæt, som mange sikkert genkender fra barndommen; nemlig brusesystemet bestående af bruser, brusestang og blandingsbatteri. Denne løsning er super praktisk, da højden på bruseren kan justeres efter familiens medlemmer og præferencer. Nye brusesystemer tager den idé til et helt nyt niveau. Her fusioneres de klassiske brusestænger med aftagelige håndbrusere samt store bruserhoveder, der giver illusionen af et stå under et lille vandfald.  

Det indeholder et brusesystem

Et ganske almindeligt brusesystem består gerne af en hovedbruser sommetider suppleret af en håndbruser, en brusestang, den klassiske bruseslange og selvfølgelig et armatur, så du kan få dejligt tempereret vand. 

Dette bør du overveje inden køb af brusesystem 

Det er dog ikke altid helt nemt at vælge nyt brusesystem særligt, hvis du er ved at renovere eller er i gang med at bygge dit drømmehus. Du bør dog gøre op med dig selv, hvor meget et brusebad betyder for dig. Nyder du eksempelvis af stå under bruseren og lade vandet forkæle din krop? Eller er badet blot et sted, hvor du ikke bruger længere tid end højst nødvendigt? Det spiller selvfølgelig en rolle, når du skal investere i et brusesystem. Overvej derfor følgende: 

  • Hvor mange penge vil du bruge på et brusesæt? 
  • Hvem skal bruge det? 
  • Ønsker du brusesæt med hovedbruser og håndbruser? 
  • Har vandforbruget en betydning for dig? 

Køb brusesystemer og billige brusesæt hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot 

Når du køber brusesystemer og billige brusesæt hos ProffOutlet.com, er du med til at gøre en rigtig god handel. Du hjælper nemlig med at redde varen fra skrot. Skrot tænker du nok, hvorfor ender den der? Det skyldes, at grossisterne sommetider ikke kan få deres varer solgt, og derfor ser de sig nødsaget til at skille sig af med dem. Hos ProffOutlet.com prøver vi at redde de nye, overskydende varer fra skrot ved at gøre det muligt for dig at få fingre i kvalitetsvarer fra danske grossister til knivskarpe priser.