Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Køkkenarmaturer

Alle varer i denne kategori

24 vare(r)

Tabel Liste

Køkkenarmatur  

Armatur køkken, køkken blandingsbatteri, køkkenarmatur eller køkkenvandhane, der er mange måde at sige det på, men det er heldigvis bare fine ord for det helt samme nemlig en vandhane til køkkenhåndvasken. Vandhanen er uden tvivl en helt central del af køkkenet, når der skal laves mad, vaskes hænder og bare hældes vand op til et forfriskende, koldt glas vand. Det er derfor en god idé at vælge et armatur, der er praktisk og nemt at benytte, men som, du også synes, ser pænt ud. Et lækkert køkkenarmatur kan nemlig være med til at understrege stilen i dit køkken. 

Hos ProffOutlet.com finder du et stort udvalg af køkkenarmaturer fra lækre mærker som Grohe og VOLA. Det er dog ikke hvilke som helst køkkenvandhaner, du finder her hos os. Alle vores varer er nemlig spritnye, overskydende varer, der ellers ville have endt deres dage som skrot. Du kan derfor få armaturer fra eksempelvis VOLA til knivskarpe priser. 

Det skal du overveje inden køb af armatur til køkken 

  1. Frihøjde: Frihøjde henviser til den afstand, der er mellem bunden af håndvasken og vandhanens udløb. Du bør derfor overveje, hvor meget frihøjde du har brug for i forhold til at skulle vaske gryder og pander op i hånden. Det kan nemlig hurtigt blive frustrerende at få et vandbad i aftenens madrester, bare fordi gryden eller panden ikke kan gå ordentligt ind under vandhanen. 
  2. Vandtryk: Det skal være nemt at udnytte vandtrykket til at skylle ekstra snavsede tallerkener af. Skal køkkenarmaturet eksempelvis have udtræksslange, så du kan få den helt ned og spule tallerkenerne, eller skal det blot være nemt at justere op for vandtrykket?
  3. Eventuelle ekstrafunktioner: Ekstrafunktioner ved køkkenarmaturer er eksempelvis udtræk, tipbar spids eller sågar vandhaner, der kan fremtrylle kogende vand på et splitsekund.  

Må du selv udskifte dit køkkenarmatur?

Hvis din køkkenvandhane skal udskiftes, må du faktisk gerne selv gøre det. Men kun hvis det ikke kræver, at der skal laves et helt nyt tappested, og at der allerede er en afspærringsventil. Med de fleste vandhaner kan du blot tilslutte dem til det eksisterende tappested, men der kan selvfølgelig være undtagelser, og her skal du altså have fat i en fagmand. Når du skal skifte dit køkkenarmatur, skal du sørge for at lukke de to haner til koldt og varmt vand under håndvasken. Derefter skal du have den gamle vandhane løsnet. Den sidder fast med bolte bag ved køkkenvasken – og den kan altså sidde virkelig godt fast. Når møtrikkerne er skruet af, og rør/slanger er frakoblet vandtilslutningen, kan du nemt løfte vandhanen af og sætte den nye på. 

Køb køkkenarmatur hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot 

Når du køber et køkkenarmatur hos ProffOutlet.com, gør du en god gerning ved at redde varen fra skrot og samtidig bidrage til et mere bæredygtigt Danmark. Elsker du idéen om, at redde en overskydende vare fra at ende sinde dage på lossepladsen, så kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi holder dig opdateret på de nyeste, overskydende varer. Tilmeld dig nyhedsbrevet her. Du kan også blive klogere på, hvordan vi hos ProffOutlet.com bekæmper skrot lige her