Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Håndvaskarmaturer

Alle varer i denne kategori

36 vare(r)

Tabel Liste

Vandhaner til badeværelset

Vand er blevet en stor del af de daglige hygiejnerutiner. Vi vasker hænder, når vi kommer hjem, vi vasker hænder, når vi skal lave mad, og vi vasker hænder, når vi har været på toilet. Et håndvaskarmatur på badeværelset er mindst lige så vigtig som vandhanen i køkkenet. Badeværelsesvandhanen er ualmindeligt praktisk og er ikke altid en fryd for øjet – men det kan der heldigvis laves om på. Der er i de seneste år blevet kræset utroligt meget for designet, når det kommer til badeværelsesinventar. Du finder derfor vandhaner til badeværelser, der matcher brusearmaturer og brusere, og findes i alt fra minimalistiske designs til smarte berøringsfri varianter. 

Hos ProffOutlet.com finder du et stort udvalg af vandhaner til badeværelset. Men det er ikke hvilke som helst vandhaner. Alle vores varer er nemlig helt, nye overskydende varer fra anerkendte, danske grossister. Varer som du nu kan få fingrene i til knivskarpe priser. Du bør dog være opmærksom på at vores sortiment af den grund kan variere.  

Det skal du overveje ved køb af vandhane til badeværelse

  • Udseende/design: Det ville nok være løgn, at sige, at designet ingen betydning har ved køb af ny vandhane til badeværelset. Overvej hvilke designs du kan lide, og hvad der passer til eksempelvis din bruser og dit brusearmatur. Vælger du en vandhane til badeværelset, der matcher resten, får du et smukt, gennemført udtryk. 
  • Frihøjde: Overvej frihøjden, når du vælger vandhane. Frihøjden er det luft, der er mellem vandhanens udgang og bunden af håndvasken. Dette har eksempelvis betydning, hvis du ønsker at lægge tøj i blød og bruge vasken på badeværelset til at vaske tøj i.  

Berøringsfri vandhane

Du er sikkert stødt på dem på offentlige toiletter tusindvis af gange. Den berøringsfri vandhane er nemlig utroligt populær, fordi den både er yderst vandbesparende og har et højt hygiejneniveau. Du slipper for overhovedet at røre ved vandhanen, når du vasker hænder. Derved overføres der ikke bakterier til vandhanen inden håndvask, og du får ikke overført bakterier retur på hænderne, når du skal slukke for vandhanen. Det er altså en lækker hygiejne-optimerende løsning til det travle gæstetoilet samt offentlige toilet.  

Den berøringsfri vandhane er udstyret med en sensor, der registrer, når der er bevægelse direkte foran den. Men for at sensoren virker, skal den selvfølgelig have lidt strøm. De berøringsfri vandhaner kommer derfor enten med tilslutning til strømstik eller med et lithium-batteri, der kan holde strøm i op til 3-5 år. De fås desuden med temperaturregulering ligesom almindelige vandhaner til badeværelset og er derudover også vandbesparende. Du kan faktisk spare op til 60 % på vandforbruget ved at anvende en berøringsfri vandhane på dit badeværelse. 

Køb vandhane til badeværelset hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot

Når du køber vandhaner til badeværelset hos ProffOutlet.com, hjælper du med at skabe et mere bæredygtigt Danmark. Det gør du ganske enkelt ved at gøre en god handel og give nyt liv til en ny, overskydende vare, der ellers aldrig ville få lov til at udfylde sin skæbne. Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot, kan du blive klogere her. Du kan også holde dig opdateret på nye, overskydende varer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.