Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Armaturer

Hvad leder du efter?

Armaturer i bedste kvalitet  

Der er nok ikke noget bedre end at kunne tænde for vandhanen og ud fosser dejligt, koldt vand lige til at fylde i vandkanden. Armaturer findes i køkken, bryggers og på toiletter og badeværelser – og de er mildest talt helt uundværlige, når du skal have rindende vand til opvasken eller brusebadet. Armaturer er måske bedre kendt som blandingsbatterier. Det skyldes, at et armatur sørger for at blande varmt og koldt vand, så vandet får den temperatur, du ønsker. Du kender det måske fra ældre blandingsbatterier, hvor du eksempelvis først skal tænde for den kolde hane for derefter at få vandet lunkent ved at skrue op for den varme hane. Moderne blandingsbatterier har gjort det hele lidt nemmere. Her har du nemlig kun et enkelt greb, hvor du både justerer temperatur og vandtryk.  
 
Hos ProffOutlet.com finder du et stort udvalg af armaturer lige fra brusearmaturer over håndvaskarmaturer til køkkenarmaturer. Det er dog ikke hvilke som helst armaturer, som du finder her hos os. Det er nemlig alle sammen nye, overskydende armaturer i bedste kvalitet fra danske grossister. 

Armaturer til køkken  

Det er ikke længere kun danske møbelklassikere, der er i høj kurs i de danske hjem. Der skal også være styr på designet, når det kommer til armaturer i køkkenet. Det er ikke længere nok med masser af funktionalitet – æstetikken skal også være i fokus. Det betyder selvfølgelig også, at en vandhane ikke bare er en vandhane. Du kan få et væld af smukke armaturer til køkkenet, som findes i alt fra gammeldags, romantiske designs, der passer perfekt til et fransk landkøkken, til skønne, minimalistiske armaturer fra mærker som blandt andet Grohe og VOLA. Særligt VOLA har specialiseret sig i minimalistisk funktionalisme i eksklusiv kvalitet.  

Armaturer til badeværelse  

Armaturer til badeværelse inkluderer både håndvaskarmaturer samt badekar og brusearmaturer. Det helt særlige ved at købe armaturer til badeværelset er, at du har mulighed for at skabe et stilsikkert og gennemført univers ved at vælge alt fra armaturer over brusere til betjeningspaneler og håndklædetørrer i samme stil/serie. Det giver en smuk helhedsoplevelse, når du træder ind i rummet og kan få badeværelset til at emme af luksus og velvære. Trænger badeværelset til en opdatering med nye armaturer, er det bare med at komme i gang. Du må nemlig gerne selv udskifte alle former for armaturer – du skal blot huske at lukke godt af for hovedhanen inden, du går i gang.  

Køb armaturer hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot 

Når du køber armaturer hos ProffOutlet.com, er du med til at bidrage til et mere bæredygtigt Danmark. Alle vores armaturer er nemlig helt, nye overskydende varer fra anerkendte, danske grossister. Det betyder, at du faktisk redder varen fra skrot, da overskydende varer desværre ofte ender på lossepladsen. Du kan derfor samtidig gøre en rigtig god handel. Vil du holdes opdateret på nye, overskydende varer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.