Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Sanitet

Hvad leder du efter?

Sanitet – alt til badeværelse og køkken 

Sanitet er en fast del af hverdagen og er typisk forbundet med hygiejne – og ja toiletter og badeværelser. Faktisk indebærer sanitet alt fra at skylle ud i toilettet til at vaske hænder med sæbe. Gode sanitetsforhold kan være med til at forbygge sygdomme, og så højner de faktisk levestandarden. Forestil dig at smutte ud på et gammeldags das, hvor stanken kan være noget så fæl, og du mildest talt fryser rumpen lige så snart, du trækker bukserne ned – og hvor vasker du så lige hænder, når du er færdig, ja den mulighed er der ikke. Sanitet er en luksus, som er gået hen og blevet en selvfølge i den travle hverdag. Men der er ingen tvivl om betydningen af god sanitet, når først toilettet går i stykker, bruseren stiger af og håndvasken lugter fælt af kloak. Heldigvis er der råd for det hele.  

Hos ProffOutlet.com finder du et stort udvalg af produkter inden for sanitet. Vi forhandler alt inden for badeværelsesartikler lige fra toiletter til brusere over armaturer til køkkenet eller bryggerset. Det er dog ikke hvilke som helst sanitetsartikler, vi forhandler hos ProffOutlet.com. Hele vores sortiment består nemlig af spritnye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister. Du bør derfor være opmærksom på, at vores sortiment kan variere.  

Hvad for noget VVS-arbejde må du selv udføre? 

Når du udfører VVS-arbejde selv, er det utroligt vigtigt at have styr på, hvad du selv må lave, og hvad du skal overlade til fagfolk. Det skyldes ganske enkelt, at du kan risikere, at forsikringen ikke dækker, hvis installationerne ikke er udført korrekt og af en uddannet VVS’er. De fleste kan sikkert forestille sig, at økonomien kan blive noget stram, hvis der først er sket en vandskade, der har ødelagt husets gulve og køkken, og du pludselig står med hele regningen selv på trods af, at du troligt betaler din forsikringspræmie hver måned. Du må selv udføre følgende VVS-arbejde i forbindelse med sanitet: 

  • Tilslutning af armaturer og toilet, men kun hvis der allerede er installeret en afspærringsventil på vandtilførslen, og hvis det er samme tilslutningstype som det toilet, du fjerner.  
  • Tilslutning og udskiftning af vaske- og opvaskemaskiner til vand, hvis der allerede er installeret en almindelig hane eller afspærringsventil 
  • Udskiftning af pakninger i vandhaner. 
  • Opsætning og tilslutning af radiatorer. 
  • Lave og tilslutte gulvvarme, men kun hvis der ikke allerede løber fjernvarmevand rundt i rørene. 

Det må du ikke selv  

Du må ikke selv lave følgende VVS-arbejde af hensyn til sikkerhed og forsikring: 

  • Du må ikke lave nye VVS-installationer i din bolig. Det betyder også, at du ikke må tilslutte gulvafløb eller lave nogen former for kloaker udover faskiner. 
  • Det er heller ikke lovligt at ændre på brugsvandsanlæg eller centralvarmesystemet i boligen, hvis der allerede er fjernvarme i systemet.  
  • Alt der har med gasinstallationer at gøre hører også ind under VVS-arbejde, og det må du ikke røre ved selv. 

Køb sanitet til baderum og resten af boligen hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot 

Når du handler hos ProffOutlet.com, har du rig mulighed for at gøre en rigtig god handel. Du kan nemlig spare op til 90 % på sanitet og samtidig gøre en god gerning. Du redder nemlig varen fra skrot og bidrager til et mere bæredygtigt Danmark. Vil du vide mere om, hvordan vi hos ProffOutlet.com bekæmper skrot, kan du læse mere her. Og vil du holdes opdateret på de nyeste, overskydende varer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.