Sorte rør og fittings

7 vare(r)

Tabel Liste

 • GF kryds galvaniseret blødstøbt

  Pris pr. stk
  32,56 DKK 26,05 DKK ekskl. moms

  Listepris (1 stk) 312,00 DKK

  Nettopris (1 stk) 26,05 DKK

  Spar 92%
  Fri fragt
 • GF kryds sort blødstøbt

  Pris pr. stk
  26,05 DKK 20,84 DKK ekskl. moms

  Listepris (1 stk) 250,00 DKK

  Nettopris (1 stk) 20,84 DKK

  Spar 92%
  Fri fragt
 • GF T-stykke sort blødstøbt

  Pris pr. stk
  12,63 DKK 10,10 DKK ekskl. moms

  Listepris (1 stk) 115,00 DKK

  Nettopris (1 stk) 10,10 DKK

  Spar 91%
  Fri fragt
 • Nippelrør sort

  Pris pr. stk
  1,91 DKK 1,53 DKK ekskl. moms

  Listepris (1 stk) 27,50 DKK

  Nettopris (1 stk) 1,53 DKK

  Spar 94%
  Fri fragt
 • Unico kontramøtrik sort blødstøbt

  Pris pr. stk
  1,43 DKK 1,14 DKK ekskl. moms

  Listepris (1 stk) 31,00 DKK

  Nettopris (1 stk) 1,14 DKK

  Spar 96%
  Fri fragt
 • Unico nippelmuffe galvaniseret blødstøbt

  Pris pr. stk
  1,94 DKK 1,55 DKK ekskl. moms

  Listepris (1 stk) 64,50 DKK

  Nettopris (1 stk) 1,55 DKK

  Spar 98%
  Fri fragt
 • Unico T-stykke sort blødstøbt

  Pris pr. stk
  17,99 DKK 14,39 DKK ekskl. moms

  Listepris (1 stk) 813,00 DKK

  Nettopris (1 stk) 14,39 DKK

  Spar 98%
  Fri fragt

Praktiske sorte stålrør og fittings til varmeanlæg

Sorte stålrør og fittings bliver ofte brugt til varmeinstallationer i private hjem såvel som i virksomheder. Netop denne type rør og fittings spiller en central rolle i forbindelse med disses varmeanlæg og derved opvarmningen af boligen og virksomheden ved brug af varmt vand. Det er vigtigt at være opmærksom på, at sorte stålrør og sorte fittings ikke må anvendes i forbindelse med installationer af drikkevand. Er du i tvivl, bør du altid søge råd ved en fagmand. Du bør desuden orientere dig om, hvad for noget VVS-arbejde, du selv må udføre inden, du kaster dig over udskiftning af eksempelvis sorte stålrør. Du kan danne dig et fuldt overblik over, hvad du må og ikke må lave selv på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside 

Derfor skal du have styr på reglerne om gør-det-selv VVS-arbejde

Det er utroligt vigtigt, at du har styr på hvad du selv må lave, inden du går i krig, ellers kan du risikere, at din forsikring ikke dækker ved eventuelle skader, hvis det viser sig, at arbejdet skulle være udført af en fagmand. Heldigvis må du gerne selv købe VVS-artikler som sorte rør og fittings til dine projekter selvom arbejdet skal laves autoriseret. Hos ProffOutlet.com finder du et stort udvalg af VVS-artikler i bedste kvalitet til skarpe priser. Hele vores sortiment består nemlig af helt nye, overskydende varer. Du bør derfor også være opmærksom på, at det kan variere.  

Hvad er sorte rør og fittings?

Sorte rør og fittings bruges til varmeinstallationer. Navnet på disse rør og fittings betyder ikke, at rørene rent faktisk er sorte. Det er blot en betegnelse inden for VVS-artikler, der henviser til, at netop disse rør og fittings er lavet af ubehandlet, blødstøbt metal. Betegnelsen sorte stålrør og sorte fittings er til for at gøre det nemmere at finde ud af, hvilke rør og fittings der ligeledes kan bruges til forskellige varmeinstallationer. 

Derfor må du ikke anvende sorte fittings til brugsvand

Sorte rør og fittings må udelukkende anvendes til varmeinstallation og varmesystemer. De må ikke bruges ved installation af drikkevandssystemer. Det skyldes, at der i drikkevandet findes en større mængde ilt, som kan få de sorte fittings til at tære indvendigt. Det kan blandt andet resultere i utætheder og affaldsstoffer fra røret i drikkevandet.  

Størrelser på sorte stålrør og fittings 

Sorte stålrør og fittings findes i nedenstående størrelser. Du bør dog være opmærksom på, at størrelserne som oftest er i tommer. Det er dog ikke altid, at dét er det, du har brug for. Derfor kan du nedenfor se, hvad størrelserne i tommer omtrent svarer til i millimeter. Størrelser og mål ved sorte stålrør og fittings opgives i udvendige mål. 

 • 3/8” = 15,5 mm
 • 1/2” = 21,3 mm
 • 3/4” = 26,9 mm
 • 1” = 33,7 mm
 • 1 ¼” = 42,4 mm
 • 1 ½” = 48,3 mm
 • 2” = 60,3 mm

Køb sorte stålrør og fittings hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot

Når du køber dine sorte rør og fittings hos ProffOutlet.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. Det gør du ganske enkelt ved at redde varerne fra at ende deres dage på lossepladsen. Men hvorfor i alverden ender de der, spørger du nok? Det skyldes, at byggeindustrien ofte har helt nye, overskydende varer, som grossisterne ikke kan komme af med til deres sædvanlige kunder. De ser sig derfor nødsaget til at skrotte dem af forskellige årsager såsom pladsmangel. Hos ProffOutlet.com redder vi sammen med dig varerne fra skrot. Du kan læse mere om bekæmpelse af skrot lige her.