Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Udslagsvaske

Der er i øjeblikket ikke nogen varer i denne kategori.
Når du har oprettet en konto hos ProffOutlet.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og du vil få besked, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

Praktiske bryggersvaske

Det er måske ikke noget, du har tænkt over tidligere, men det er ualmindeligt praktisk med en bryggersvask. Har du først haft en, er det svært at gå tilbage. Det er nemlig vasken til det hele. Vasken du ikke skal bekymre dog om at holde pæn og ren på samme måde som køkken- og badeværelsesvasken. En bryggersvask er nemlig helt ideel til rensning af malergrej, til at sætte lasagnefade i blød i samt alt det, du faktisk ikke har lyst til kommer i nærheden af køkkenhåndvasken, hvor du skal tilberede din mad. Ja, en bryggersvask er mildest talt genvejen til en lettere, enklere og måske endda renere hverdag.  

Hos ProffOutlet.com finder du bryggersvaske i høj kvalitet fra anerkendte, danske grossister. Men det er faktisk ikke helt traditionelle bryggersvaske. Det er nemlig alle sammen nye, overskydende vaske, der ellers ville have endt deres dage som skrot.  

Glæderne ved en bryggersvask 

Bryggersvaske findes i et væld af forskellige materialer, men de mest populære til dato er dog rustfrit stål. Det skyldes, at det er hårdført og nemt at rengøre. Du skal derfor ikke bekymre dig om at strinte malerrester eller skylle skoene for hunde-høm-høm i din bryggervask. Vaskene i stål kan nemlig skrubbes godt rene og skoldes i kogende vand for at fjerne de sidste bakterierester. Det gode ved en bryggersvask er desuden også, at den ofte er større end en køkkenvask, hvilket er særdeles praktisk, hvis du er ejer af en lille eller rund køkkenvask, hvor en skyller i opvaskevandet er en fast tradition, når bradepanderne skal gøres rene.   

Bryggersvaske kan monteres direkte på væggen og går under navnet vaskekar, men bryggersvaske kan også integreres i en bordplade ligesom en traditionel køkkenvask. Ja, hvis du elsker, at der er sammenhæng i indretningen, kan du med fordel vælge en bryggersvask magen til den i køkkenet eller i samme stil – og skal det være helt gennemført, kan du med fordel også benytte samme armatur som i køkkenet.  

Dette skal du overveje ved køb af bryggersvask 

Når du skal have en bryggersvask bør du overveje følgende: 

  • Hvad dit behov er, og hvad du skal bruge vasken til  
  • Hvor stor den skal være
  • Hvilket materiale den skal være lavet i 

Køb bryggersvaske hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot

Når du køber din bryggersvask hos ProffOutlet.com, er du med til at skabe et mere bæredygtigt Danmark samtidig med, at du kan gøre en rigtig god handel. Det gør du ved at købe nye, overskydende varer som bryggersvaske, der absolut intet fejler, men alligevel er på vej til at blive skrottet på lossepladsen, fordi grossisterne blandt andet ikke kan få dem solgt til deres erhvervskunder og derfor ser sig nødsaget til at skille sig af med dem. Du kan læse mere om bekæmpelse af skrot i byggeindustrien her. Vil du holdes opdateret på nye, overskydende varer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.