Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Bundventiler

Alle varer i denne kategori

23 vare(r)

Tabel Liste

Bundventil til din håndvask  

En bundventil er en lukkemekanisme til håndvasken, så vandet fra håndvasken ikke løber ned til afløbet eller vandlåsen. Så bundventilens funktion er at få lukket af for afløbet. Du kan få mange forskellige bundventiler, som for eksempel løft-op, push-open eller en helt almindelig gummi prop. Størrelsen på en bundventil til håndvaske er som standard 5/4 tomme (32 mm). Det du skal være opmærksom på, er om vasken, som bundventilen skal monteres i, er med eller uden overløb. Alle håndvaske leveres med et udløbshul, der har et standardmål, så man frit kan vælge mellem de forskellige bundventiler.

Hos ProffOutlet finder du et stort udvalg af bundventiler. Det er dog ikke hvilket som helst bundventiler, som du finder her hos os. Vi tilbyder nemlig et stort udvalg af overskudsvarer, suppleret med en lang række basisvarer, hvorved vi tilstræber os på, at du kan købe alt til din opgave ét sted. Hvis du er nysgerrrig på vores koncept, kan du læse meget mere her.

Bundventiler med eller uden overløb  

Når du skal vælge en bundventil, er det håndvasken, som bundventilen skal monteres i, der afgør, om bundventilen skal være med eller uden overløb. Hvis vasken har et overløbshul oppe ved kanten, hvor vandet løber ud igennem, hvis det stiger i vasken, så skal bundventilen også købes med overløb. I håndvaske uden overløb skal der derimod bruges en bundventil uden overløb.

Bundventiler med push-open funktion 

Bundventiler med en push-open funktion betyder, at du undgår at have en løft-op stang siddende på dit armatur. Så istedet for en løft-op stang, kan du ved en push-open bundventil blot lukke for bundventilen ved at trykke på den, og når du vil åbne igen, trykker du blot på bundventilen igen, så den popper op. Det er en fin detalje, og som ren designmæssigt for mange er pænere end at have en løft-op stang siddende på armaturet. 

Køb bundventiler til din håndvask hos ProffOutlet og red en overskudsvare 

Når du køber vores overskudsvarer, er du med til at bidrage til et bedre klima og et mere bæredygtigt Danmark. Alle vores overskudsvarer er nemlig overskudsvarer, vores sælgere har for mange af på lager. Det betyder, at du faktisk redder varen fra skrot, da overskydende varer desværre ofte ender med at blive smidt ud, hvis de ikke bliver brugt. Du kan derfor samtidig gøre en rigtig god handel. Vil du holdes opdateret på nye, overskydende varer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.