Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Toiletsæder

Der er i øjeblikket ikke nogen varer i denne kategori.
Når du har oprettet en konto hos ProffOutlet.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og du vil få besked, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

Toiletsæder  

Du har måske prøvet at komme ind på et toilet uden toiletbræt i udlandet – det er ikke ligefrem en fornøjelse. Ja, et toilet er ikke meget værd uden toiletsæder og toiletbræt for den sags skyld. Det er i hvert fald langt fra rart at placere bagdelen på skyllekanten, som der strintes vand på hver gang, der bliver trukket ud, og som du så kan få på din herlige bagende. Et godt toiletsæde er derfor en nødvendighed for et rart og behageligt toiletbesøg. De fås med et væld af smarte funktioner såsom soft close og quick release. 

Hos ProffOutlet.com finder du blandt andet ifö toiletsæder, duravit toiletsæder samt pressalit toiletsæder blandt vores udvalg af toiletsæder og reservedele til toiletsæder. Du bør dog være opmærksom på, at alle vores varer er helt nye, overskydende varer fra anerkendte danske grossister, og vores sortiment varier af den grund.  

Soft close toiletsæder 

Soft close toiletsæder er mildest talt geniale. Du undgår nemlig at få et toiletsæde eller bræt knaldet ned med et brag. Soft close er nemlig en funktion, der gør, at brættet lukker langsomt og lydløst i, når du lige har hjulpet det lidt på vej med et lille skub.  

Vælg det rigtige toiletsæde

Når du skal have udskiftet dit toiletsæde, bør du se dig om efter et toiletsæde, der passer til dit toilet. Det giver nok sig selv tænker du. Men der er altså forskel på hængslerne på toiletter og toiletsæder. Det kan derfor godt betale sig at se sig om efter et toiletsæde fra samme producent som toilettet. Derudover skal du tage højde for selve sædet. Nogle er små i det og andre store. Er toiletsædet eksempelvis for stort, kan du risikere, at dine lår eller baller hviler på sæde såvel som skylleran – det er ikke ligefrem rart. Derudover bør du overveje følgende: 

  • Skal det være et soft close toiletsæde, så det lukker dejlig blødt? 
  • Skal det være med lift off, som betyder, at du nemt kan tage selve toiletbrættet af, når du eksempelvis skal gøre rent? 
  • Eller skal det være med quick release, som gør, at du også nemt kan tage toiletsædet af? 

Sidst men ikke mindst er det en god idé at matche toiletsædet til toilettets stil. Har du eksempelvis et moderne væghængt toilet, bør du vælge et sæde det matcher den lette minimalistiske stil. Hvorimod har du et traditionelt gulvstående toilet, kan du vælge et ganske almindeligt anonymt toiletsæde, der passer i størrelse og hængsler. 

Køb toiletsæder hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot 

Når du handler toiletsæder og reservedele til toiletsæder hos ProffOutlet.com bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. Det gør du ved at redde den ellers helt nye vare fra skrot, og give den et nyt liv hos dig. Læs om hvordan vi bekæmper skrot fra byggeindustrien her, og bliv klogere på, hvorfor det er vigtigt. Vil du holdes opdateret på nye, overskydende varer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.