VARMEPUMPE

25 vare(r)

Tabel Liste

 • Bosch Compress 6000 varmepumpe 10 LWM

  Nettopris pr. stk
  34.123,72 DKK 42.654,65 DKK inkl. moms

  Listepris (1 stk) 48.833,00 DKK

  Nettopris (1 stk) 34.123,72 DKK

  Spar 30%
  Fri fragt
 • Bosch Compress 6000 varmepumpe 13 LW

  Nettopris pr. stk
  30.182,08 DKK 37.727,60 DKK inkl. moms

  Listepris (1 stk) 43.192,00 DKK

  Nettopris (1 stk) 30.182,08 DKK

  Spar 30%
  Fri fragt
 • Bosch Compress 6000 varmepumpe 6 LWM

  Nettopris pr. stk
  30.567,60 DKK 38.209,50 DKK inkl. moms

  Listepris (1 stk) 43.744,00 DKK

  Nettopris (1 stk) 30.567,60 DKK

  Spar 30%
  Fri fragt

Vores varmepumper

Hvis du leder efter en billig varmepumpe er vi den rigtige online webportal til dig. Hos Proffoutlet.com sælger vi varmepumper til personer, der har brug for at spare på deres varmeregning til sommerhuset. 
Vi har varmepumper produceret af kendte mærker. Hertil kan vi anbefale at kigge vores billige sortiment igennem. Her kan du finde en panasonic varmepumpe, bosch varmepumpe og danfoss varmepumper. Vi garanterer at vores varepumper er de billigste på markedet, samt de mest miljøvenlige, grundet det er produkter, der ellers ville have blive sendt til skrot. 

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er et apparat, som pumper termisk luft fra et varmereservoir til at andet varmereserveroir, herved nedkøler eller opvarmer den luften, som bliver suget igennem. Med andre ord, så  bruger man en varmepumpe ligesom en aircondition. Der er mange forskellige slags af varmepumper, og typen, som skal anvendes, kommer an på placeringen i hjemmet, samt gøremålet med luftpumpen. Der er foreksempel forskel på, om den skal bruges til luftoptimering eller opvarmning af luften eller vandet i dit hjem.

Hvilket varmepumpe skal man vælge?

Inden du begynder at tænke på selve installationen af din nye varmepumpe, skal du afklare med dig selv om, om det skal være en luft-luft eller en luft-vand varmepumpe. Når du er afklaret om hvilken type varmpeumpe dit behov drejer sig om, kan du begynde at tænke på, hvilket brand eller type varmepumpe der skal købes ind, og installeres i dit hjem eller i sommerhuset. Vi er her til at hjælpe dig med at få overblik om hvad er hvad, og hvilken type varmepumpe du skal købe. Til at begynde med, findes der varmepumpe luft til vand. Det er en varmepumpe, som fungerer med luft til vand. Virker således ved at den suger luft udefra via en eldreven kompressor. Luften som den har suget ind, bliver omdannet til varme, hertil skal du have en boks stående udenfor. Boksen hjælper varmepumpen med at trække luft ind udefra, som den varmer op. Den opvarmede luft, føres rundt i dit hus. Både brusere, vandhaner, radiatorer og ander apperater, som bruger varme, bruger den naturligt opvarmede luft, som er skabt gennem varmepumpen. 

Hvorfor vælge varmepumpe - Stor økonomisk gevinst ved varmepumper

Der er god grund til, at varmepumper er populærer blandt sommerhusejere, fordi der er mange varmeomkostninger at spare. Selvom en varmepumpe er dyr at købe samt installere, så kan det i den grad betale sig i det lange løb. En typisk varmepumpe holder omkring 10-15 år og allerede indenfor 2-5 år, afhængigt at den nuværende varmeregning, vil varmepumpen have tjent sig selv hjem i sparede varmeomkostninger. Hertil kommer det bæredygtige og miljøvenlige aspekt med i overvejelserne. Brugen af en varmepumpe er en yderst miljøvenlig løsning på varme til hjemmet, sammenlignet med andre former for varme. 

Varmepumpe priser

Vores priser på vores varmepumper kan du se ovenover. Gennem handel med Proffoutlet.com er der store muligheder for at få store besparelser. Både på det direkte køb af varmepumpen, men også på lang sigt, vil du komme til at spare penge på din varem regning. En varmepumpe er en investering, som betaler sig selv tilbage, selvom købet af dyrt i starten. Vi håber du kommer til at nyde dit køb af varmepumper. 

Hvad koster en varmepumpe om året?

Nu er der blevet beskrevet meget omkring årlige besparelser ved brug af en varmepumpe, men hvor meget kan man se frem til at spare på varmeomkostninger om året? Det svinger fra husstand til husstand, hvor god isolering ejendommen har, størrelsen på huset osv. Typisk vil man spare omkring 40-50 % på den årlige varmeregning. Læg mærke til din SCOP-værdi. Jo større en SCOP-værdi, jo lavere omkostninger. Så hvis du har årlige omkostninger på varme på 10.000 kr, vil du spare ca. 4-5.000 kroner om året, ved brug af en varmepumpe. Hertil er det også vigtige at lægge på mærke til energimærket på den varmepumpe du overvejer at købe. Vi anbefaler du køber A++ mærkede varmepumper. 

Virker en varmepumpe til alt slags vejr?

I Danmark nyder vi godt af den friske kolde luft, som til tider kan komme helt ned på -10 og -15 grader, men selv i det kolde vejr vil varmepumpen virke helt fint. Dette er grundet en indbygget anordning i varmepumperne, som sørger for, at den indsuget luft, uanset hvor kold den er, bliver varmet op til rette temperatur, inden det sendes videre, og ind i hjemmet.

Varmepumpe luft til luft

Luft-luft varmepumper virker på den vis, at den suger luft ind, og opvarmer den, og spøtter den ud som luft igen. Luft-vand varmepumper fungerer ved, at energien kommer fra luft, men bliver omdannet til opvarmning af vand, som så går i radiatorer og lignende. En af de bedste ansete måder at varme sit hjem op på, er gennem en luft til luft varmepumpe. Dette er grundet dets miljøvenlige opvarmning, som både er bæredygtigt, men også økonomisk bedre for dig. Det er en simpel form for varmekilde, grundet dets varmeteknik fra et varemreservoir til en anden. De fleste luft-luft varmepumpe modeller kan fjernstyres gennem en app eller en fjernbetjening. Dette gør det muligt for dig, at starte luft-luft varmepumpen i sommerhuset, fra dit eget hjem og dermed have gjort huset dejligt varmt, allerede inden du træder ind af døren. 

Vand-vand varmepumpe

Vand-vand varmepumper er en helt anden form for varmepumpe. Samme koncept, men anden tilgangsteknik. Den opfanger og cirkulerer kølevæsken fra jorden, og det kan så bruges med en varmeveksler til brugsvand, herunder er det et godt varmepumpeanlæg at benytte til opvarmning til en pool. 

Varmepumpe til sommerhus

Varmepumper fungere optimalt ved brug til små arealer, herunder annekser, sommerhuse eller kolonihaver. Hvis man har mange små rum og hjørner, hvor luften ikke har let adgang til, gør det varmepumpen mindre effektiv. Især hvis ejendommen er dårligt isoleret, vil den varme luft nemt sive ud, og gør det vanskeligere for varmepumpen at fungere. Hertil kan supplerende varmepumper hjælpe på de områder, hvor den varme luft har svært ved at finde.

Installation af varmepumpe

Dele af installationsprocessen skal du have hjælp fra autoriserede installatører, det er med til at sikre den bedste funktionalitet af den nye varmepumpe. Dog er er andre dele i processen, som du kan gøre selv, som vil hjælpe dig med at spare dig for nogle installationsomkostninger. Du kan selv opsætte inde-delen i hjemmet, samt også selv sætte udedelen på et gulvstativ, eller hænge den op med vægbeslag på husvæggen. Resten af installationen skal overlades til autoriserede installatører, eftersom det ikke er tillladt at koble varmepumpens dele sammen. Derudover er det ikke lovligt, at selv tilslutte varmepumpen til el, Dette skal også gøres gennem en installatør.

Vedligeholdelse af varmepumpe

Som beskrevet tidligere, så er holdbarhedstiden på varmepumper omkring de 15 år. Hertil skal der ikke den store vedligholdelse til, for at holde varempumpen velfungerende. Det eneste der kan gøres er at holde udedelen fri for fremmede partikler og objekter, såsom blade og almeen snavs m.m. Derudover bør der gøres brug af et serviceeftersyn efter 5 år, for at sikre det sunde indeklima i hjemmet.

En varmepumpe er godt for helbredet

Måden en varmepumpe fungerer på, er med til at sikre et godt indeklima i hjemmet. Et godt indeklima er med til at frisk luft iundendøre, som hjælper med bedre nattesøvn. med al den frisek luft, som en varmepumpe pumper ind i hjemmet, er den med til at give dig større overskud og mere energi i dagligdagen.

Sådan får du tilskud til et varmepumpeanlæg

Man kan søge om tilskud ved køb af et varmepumpeanlæg, dette bliver accepteret eller afvist af energikøb.dk. Kravet til varmepumpen er ikke meget, den skal dog blot have et godkendt energimærke.

Fra d. 15-08-2019 kom der en ny tilskudsværdi til et luft/luft varmepumpeanlæg, som supplerer bio-, gas- eller oliekedel.
Det nye tilskud gør nu, at man også skal være opmærksom på den nominel varmekapacitet det nye varmepumpeanlæg har. Med en varmekapacitet på under 4,0 kW, er der tale om en lille varmepumpe, hvilket vil sige, at man man får et lavere tilskud, end hvis man vælger en stor varmepumpe, som har en varmekapacitet på eller over 4,0 kW.

Man finder varmepumpens nominelle effekt ved at kigge på energimærket.

Når et varmepumpeanlæg er blevet installeret, kan du indsende en faktura til Energikøb.dk, hvori det fremgår hvilken type varmepumpeanlæg der er opsat.

I en privat bolig på mellem 80 og 200 kvm, kan tilskuddet til en varmepumpe udgøre op til Kr. 7.800,00 skattefrit hvis du skifter fra et gammelt olie/gasfyr til en luft til vand varmepumpe. Luft til luft varmepumper gives der op til 3.200 i tilskud til.

Hvilken varmepumpeanlæg bør man vælge? - Alt efter behovet

Alt efter hvilket behov du har til din varmepumpe, om det skal være luft-luft, luft-vand eller vand-vand, bør du købe varmepumper, som er tilpasset til de forskellige behov. Derudover Få lavet en udregning på hvad du ca. vil kunne spare, efter hvor meget varmepumpen bliver brugt. Jo hyppigere varmepumpen bliver taget i brug om året, jo flere omkostninger er der at spare. Så er det til et sommerhus, så tag overvejelsen med i betrækning, om hvor ofte sommerhuset bliver brugt, og om det kan betale sig på lang sigt. Varmepumper er et dyrt engangskøbt, både med købet og installationen. 

En luft-vand varmepumpe er bedst til opvarmning af hjemmet gennem el-radiatorer. Er der allerede installeret disse i hjemmet, er det en godt idé at investere i en luft-vand varmepumpe istedet for en luft-luft varmepumpe. 

luft-luft varmepumper er den bedre løsning, hvis den primære varmekilde i hjemmet fungere gennem en ren indånding fra luften udefra og ind i huset. 

Bekæmp skrot - og spar op til 90 % Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om helt nye overskydende varer indenfor byggeri...