Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Varmepumper

Alle varer i denne kategori

12 vare(r)

Tabel Liste

Billige varmepumper

Varmepumper er en rigtig god måde at spare på energien og på varmeregningen. Der er særligt penge at spare, hvis du opvarmer dit hjem med et oliefyr eller ved hjælp af el eller naturgas. Men hvad er en varmepumpe egentligt, og findes der mere end en slags? En varmepumpe kan omsætte og udnytte den energi, der findes i omgivelserne og bruge det til at opvarme dit hjem. Der findes dog flere forskellige slags varmepumper, hvor de tre mest almindelig er jordvarme, luft til vand og luft/luft varmepumper. Varmepumperne tager jordvarme eller udendørsluft og fører det direkte ind i husets radiatorer. Luften udefra kan også blæses direkte ind i boligen efter, den er blevet opvarmet af varmepumpen.

Hos ProffOutlet.com finder du et stort udvalg af billige varmepumper i allerbedste kvalitet. Du bør dog være opmærksom på, at vores sortiment kan variere, da det består af overskydende varer fra anerkendte, danske grossister.

Jordvarme

En varmepumpe der udnytter jordvarme egner sig særdeles godt til et helårshus. Men hvis du ønsker at udnytte jordvarme, skal du være opmærksom på, at det kræver en forholdsvis stor grund samt et stort areal, hvor jordvarmen kan lægges under græsplænen. Det kræver faktisk en grund på minimum 300 m2 før, at det kan lade sig gøre. Derudover kræver det, at du allerede har eller vælger at investere i vandbårne radiatorer. Jordvarme er fremragende til rumopvarmning og giver varmt vand i brusere og vandhaner.

Det er en effektiv og miljøvenlig måde at opvarme din bolig på, fordi jorden indeholder varme på alle tider af året. Varmen lagres nemlig i jorden – også i de kolde måneder. Der findes dog to typer af jordvarmepumper/jordvarmeanlæg nemlig lodret og vandret jordvarme. Vandret jordvarme er som beskrevet ovenfor, jordvarme hvor slangerne lægges under græsplænen på et forholdsvis stort areal. Lodret er den mindre brugte form for jordvarme men mindst lige så effektiv.

Jordvarmepumper giver dig den største besparelse på sigt, når installation er betalt. Det er ikke en billig varmepumpe, men over tid har den tjent sig ind mange gange.

Lodret jordvarme med varmepumpe

Ved lodret jordvarme graves jordslangerne dybt ned i jorden og lægges altså ikke lige under græsplænen. De graves 120-180 meter lodret ned, hvilket gør det muligt virkelig at udnytte varmen fra jorden. Det bliver nemlig varmere, jo dybere man kommer ned. En lille bonus ved denne form for jordvarmepumpe er, at du undgår at vende hele græsplænen på hovedet for at få lagt slanger. Størrelsen på hullet til lodret jordvarme er nemlig typisk kun på små 50 x 50 cm. Det er dog ikke en billig varmepumpe, der bruges til denne type jordvarme, og det er desuden lidt dyrt at installere. Det kræver nemlig tilladelser fra kommunen, da der eksempelvis ikke må være drikkevandsboringer i nærheden.

Luft til vand varmepumpe

En varmepumpe der omsætter luft til vand egner sig godt til helårsboliger. Det kræver dog, at du har vandbårne radiatorer eller gulvvarme. Den er nemlig udstyret med et kølemiddel, der koger ved lave temperaturer. Når kølemidlet bliver opvarmet af luften udenfor, dannes der damp, som bliver overført til husets centralvarmesystem. Centralvarmesystemet opvarmes, og du får således varme i dine radiatorer. En luft til vand varmepumpe kræver dog, at du har plads til en udendørsdel med en ventilator, der kan suge luft ind i systemet.

Denne type varmepumpe kan kategoriseres som en billig varmepumpe, hvis du sammenligner med jordvarmepumper – og den er ovenikøbet næsten lige så effektiv. Denne varmepumpe har en udendørsdel, som består af en stor ventilator, der ikke er super lydløs. Derfor kræver det, at du har minimum 5-10 meter til skel, så du er sød ved naboen.

Luft/luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe egner sig bedst til sommerhuse og halvårsboliger eller som supplement til olie, naturgas eller el-opvarmning i helårshuse. Luft/luft varmepumpen kræver plads til en udendørsdel med en ventilator, der kan tage luft ind og opvarme eller nedkøle den alt efter, hvilken temperatur du ønsker i huset. Denne type varmepumpe blæser luft ind i huset og kan derfor kun benyttes til rumopvarmning. Der er derfor brug for anden opvarmningsmetode til vand og gulvvarme. Luft til luft er en billig varmepumpe, sammenlignet med de to andre typer. Ja, faktisk er det den billigste varmpumpe-type, du kan få fingrene i.

Da denne forholdsvis billige varmepumpe suger luft ind og opvarmer det, sidder der et filter i en inde-del, som kræver lidt rengøring, hvis du altså ønsker den optimale effekt af den billige varmepumpe. Filtret skal helst tjekkes en gang om måneden og rengøres blot ved simpel støvsugning. Det gode ved denne type varmepumpe er, at den kan installeres i de fleste boliger og har en forholdsvis lille udendørs del.

Kan det betale sig med en billig varmepumpe?

Er du i tvivl om, du bør skifte din eksisterende varmekilde ud og investere i en varmepumpe, så kan du med fordel benytte Energistyrelsens varmeberegner, som du finder her. Der er allerflest penge at spare, hvis du opvarmer med el, naturgas eller olie, men der er også lidt at hente, hvis du benytter fjernvarme. For eksempel bruger den almindelige dansker cirka 27.200 kr. på elvarme på årsbasis, hvor beløbet med en varmepumpe er nede på kun 8.700 kr. Du kan se en oversigt over, hvad den gennemsnitlige danske forbruger betaler for varme med de forskellige opvarmningsmetoder her.

Køb billig varmepumpe hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot

Hos ProffOutlet.com bekæmper du skrot og bidrager til et mere bæredygtigt Danmark ved at redde nye, overskydende varer fra at blive skrottet – og du kan samtidig gøre en rigtig god handel. Ved køb af billige varmepumper kan du nemlig spare helt op til 90 %, da det er overskydende kvalitetsvarer. Vil du holdes opdateret på vores varer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her. Se også hele vores udvalg af ventilation og produkter til indeklimaet her.