Varmepumper

Hvad leder du efter?

Varmepumper til sommerhus og bolig

Du har sikkert hørt, at varmepumper er vejen frem, hvis du ønsker billig og miljøvenlig opvarmning af din bolig eller dit sommerhus. En varmepumpe har nemlig den fantastiske egenskab, at den kan udnytte den energi, som findes i omgivelserne, og bruge den til at opvarme boligen. Varmepumper til sommerhus er derfor et oplagt valg, men du bør holde dig for øje, at der findes mere end en slags varmepumpe, og at nogle egner sig bedre til sommerhuse end andre.  

Hos ProffOutlet.com finder du et stort udvalg af varmepumper til sommerhus og bolig. Det er dog ikke hvilke som helst varmepumper. Det er nemlig alle sammen helt nye, overskydende pumper fra danske grossister. Der er derfor rig mulighed for at gøre en skarp handel.  

Typer af varmepumper 

De tre mest brugte varmepumper er jordvarme, luft til vand og luft til luft varmepumper. I princippet gør de alle lidt det samme. De omsætter energien fra omgivelserne, og fører det ind i husets radiatorer eller blæser det direkte ind i boligen.  

  • Jordvarme: Jordvarme, som navnet indikerer, udnytter varmen i jorden. Der lægges slanger ned under græsplænen med en frostvæske i. De opsamler så varmen fra jorden og fører den ind i huset. Det kræver en stor grund at benytte jordvarme, og det er derfor ikke den mest velegnede varmepumpe til sommerhus, da sommerhusgrunde ikke altid er de største. 
  • Luft til vand varmepumpe: Luft til vandvarmepumpen kræver, at du har installeret vandbårne radiatorer eller gulvvarme. Den egner sig derfor bedre til helårsboliger end til sommerhuse. Denne varmepumpe er udstyret med et kølemiddel, der opvarmes af udendørsluften. Når væsken opvarmes, dannes der damp, som så bliver ledt til boligens centralvarmesystem og opvarmer dette.  
  • Luft/luft varmepumpe: Luft til luft varmepumpen er den ideelle varmepumpe til sommerhus. Den er nemlig perfekt som supplement til el radiatorer, der godt kan blive en dyr fornøjelse. Denne varmepumpe tager luft ind via en ventilator. Den kan både opvarme og nedkøle luften og er derfor perfekt til rumopvarmning. Benytter du luft til luft varmepumpen til dit sommerhus, bør du supplere med en varmtvandsbeholder for at få varmt vand i bruser og vandhane. 

Køb varmepumper til sommerhus hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot

Når du handler varmepumper og tilbehør til varmepumper hos ProffOutlet.com, er du med til at bidrage til et mere bæredygtigt Danmark – du redder nemlig varen fra skrot. Alle vores varer er nemlig nye varer, som de danske grossister har i overskud, og ikke kan få solgt. Du kan derfor spare helt op til 90 % på overskydende varer og samtidig gøre en god gerning. Du kan læse mere om, hvordan vi hos ProffOutlet.com prøver at bekæmpe skrot her. Du kan også holde dig opdateret på nye, overskydende varer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.