Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Akku støvsugere

Der er i øjeblikket ikke nogen varer i denne kategori.
Når du har oprettet en konto hos ProffOutlet.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og du vil få besked, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

Batteristøvsuger - ledningsfri 

Er du stødt på termen akku støvsuger er det blot en anden betegnelse for en batteristøvsuger – også kaldet en ledningsfri støvsuger. Akku støvsuger er lidt et fagterm og betegnelsen benyttes derfor ofte om særlige batteristøvsugere til industri- og erhvervsbrug. En støvsuger fungerer ved, at en pumpe danner vakuum i et rør, hvilket gør, at støv og snavs suges ind gennem mundstykke og slange. Denne teknologi er forholdsvis gammel, og den elektriske støvsuger kan faktisk dateres helt tilbage til 1868 – hvem havde troet det?  

Der er sket meget siden datidens elektriske støvsugere, og i dag finder du både ledningsfri støvsugere på batteri samt særlige våd/tør-støvsugere til industribrug. Hos ProffOutlet.com finder du begge dele. Vi forhandler støvsugere i bedste kvalitet fra anerkendte grossister og producenter. Alle vores støvsugere, ja alle vores varer er helt nye, overskydende varer. Du bør derfor være opmærksom på, at sortimentet kan variere. 

Våd/tør-støvsuger 

Våd/tør-støvsugeren bliver i daglig tale også kaldt for en industristøvsuger eller sågar grovstøvsuger. Det skyldes, at den kan klare alt det grove arbejde, som den nu engang kan blive udsat for i industriøjemed. Det kunne være at støvsuge masser af grums op på et værksted, ja sågar støvsuge spildte væsker op. En våd/tør-støvsuger er nemlig designet til at kunne klare det meste. Den adskiller sig nemlig fra den traditionelle husholdsningsstøvsuger ved, at den ikke skal have isat en pose. Den filtrer i stedet snavset via et foldet papirfilter. Derudover er motoren adskilt fra sugekabinen, hvilket gør det muligt for den at suge vand og vådt snavs uden at blive ødelagt. Denne støvsuger-type er derfor ualmindeligt populær blandt håndværkere og rengøringsfolk – men kan faktisk også benyttes i private hjem, hvis du synes din støvsuger kommer lidt til kort.  

Køb batteristøvsuger hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot

Når du køber din ledningsfri batteristøvsuger hos ProffOutlet.com, gør du en helt særlig handel. Du køber nemlig en helt ny varer, der ellers ville være gået en trist skæbne i møde som skrot på de danske lossepladser. Men hvorfor pokker har en helt ny batteristøvsuger kurs mod lossepladsen, spekulerer du nok? Det skyldes ganske enkelt, at grossister og producenter nogle gange ikke kan få solgt deres varer. Når det sker, ser de ofte ikke anden udvej end at skille sig af med dem – og her er sidste løsning altså skrotning. Det er et forfærdeligt ressourcespild, og derfor kan du hos ProffOutlet.com redde varen fra skrot – alt sammen samtidig med, at du sparer op til 90% på de nye, overskydende varer.  

Ønsker du at blive klogere på overskydende varer og bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du læse mere her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og holde dig opdateret på de nyeste varer og bedste tilbud.