Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

UPONOR KOBL.DÅSE ENK. Q&E M7A 15-RP1/2"

Spar 57%
Pris pr. stk
103,00 DKK 82,40 DKK ex. moms

Listepris 190,98 DKK ex. moms

SMART AQUA PLUS koblingsdåse enkelt Q&E M7A DR 15-RP1/2"FT Koblingsdåse med Q&E vinkel i afzinkningsfri messing, hvid Q&E ring og monteringsskruer. Til vandtæt samling med PE-Xa rør og Uponor tomrør i alle... Læs mere
ELLER

Varenr.: 42-7321500057701

Producent: Uponor

Producentens varenr.: 1086206

EAN nr.: 7321500057701

VVS nr.: 087272065

EL nr.: 0208045074

Pakkestørrelse: 50

Leveringstid: 1-3 arbejdsdage

Beskrivelse

SMART AQUA PLUS koblingsdåse enkelt Q&E M7A DR 15-RP1/2"FT
Koblingsdåse med Q&E vinkel i afzinkningsfri messing, hvid Q&E ring og monteringsskruer. Til vandtæt samling med PE-Xa rør og Uponor tomrør i alle vægtyper, i henhold til NT VVS 129.Det unikke og innovative samlingssystem fra Uponor anvender krympeeffekten for at opnå en hurtig og nem installation, der kun fungerer med PEX-rør fra Uponor. Q&E (Quick and Easy) har udviklet sig med tiden og er nu et system, der er komplet, fleksibelt og fuldstændigt tæt og vandskadesikret. Det er nemt at installere, omkostningseffektivt, sikkert og har gode tilpasningsmulighed. Uponor har et bredt udvalg af værktøj og tilbehør, der gør installationen sikker og problemfri. Ud over vores nye og unikke ekspansionsværktøj M12 og M18 tilbyder vi også et bredt udvalg af tilbehør til alle tænkelige installationsbehov.Q&E: Den termiske hukommelse glemmer aldrig sikkerheden!Vi udførte den første rørinstallation med Uponor PEX for over 40 år siden. Siden har vi installeret over 3,5 milliarder meter rør. Vi har aldrig sovet på laurbærene, men derimod hele tiden forsøgt at forbedre systemet.Q&E bygger i dag på en serie af systemkomponenter, der tilsammen danner et fleksibelt rørsystem til alle brugsvands- og varmeinstallationer.Ligeså nemt som at tælle til tre!Det tager kun få sekunder at udføre en helt vandtæt tilslutning. Det er nemt, genialt og omkostningseffektivt – i blot tre trin:1. Sæt ekspansionsringen på røret2. Udvid røret sammen med ringen3. Sæt koblingen ind i rørendenQ&E er praktisk i forhold til en fleksibel installation og et sikret system mod vandskade, hvor tryktabet er minimalt.
Læs mere