Så nemt er det at handle på ProffOutlet.com

Du behøver ikke nogen konto som Køber hos ProffOutlet.com. for at handle hos os.

Som Køber betaler du hverken fragt eller kortgebyr. Det eneste du som Køber betaler, er varens pris og et mindre håndteringsgebyr 1,95%, der dækker over vores håndtering af din ordre til Sælger.

ProffOutlet.com sælger kun helt nye overskydende varer fra anerkendte danske grossister, byggemarkeder og producenter, og du har derfor som Køber fuld reklamationsret på alle varer.

ProffOutlet.com har ingen lager, og du modtager derfor varen direkte fra Sælgeren, og Sælgeren leverer varen indenfor 1 – 3 arbejdsdage. 

Gør en god handel her

Når du opretter en konto hos ProffOutlet.com

Det er helt gratis at oprette en konto hos ProffOutlet.com. Når du har en konto og er logget ind på ProffOutlet.com har du mulighed for at se alle dine ordrer hos ProffOutlet.com.

Derudover har du mulighed for at tilføje favoritvarer og favoritkategorier på vores webshop. Hvis du har sagt ja til at modtage mail, når der er nye varer i dine favoritkategorier, så modtager du helt automatisk besked via din e-mailadresse, når der er nye varer i de kategorier, som interesserer dig.

Opret en konto her

Proffoutlet

Bekæmp skrot - og spar op til 90 % Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om helt nye overskydende varer indenfor byggeri...