Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Om ProffOutlet 

ProffOutlet er en dansk ejet markedsplads, der sælger helt nye overskudsvarer fra anerkendte grossister, byggemarkeder og producenter. Formålet med vores webshop er at medvirke til at reducere byggeriets mængde af overskudsvarer. Vi arbejder målrettet med FN’s verdensmål 12.5, der lyder: ”Inden 2030 skal affaldsgenereringen væsentligt reduceres gennem forebyggelse, reduktion, genvinding og genbrug”. Hermed bidrager vi til et mere bæredygtigt Danmark. Derudover er vi en del af Deleportalen, der samler alle sites inden for deleøkonomi, hvilket vi er stolte af.

Vi giver overskudsvarer nyt liv, og bidrager dermed til, at færre varer går til spilde. Hos ProffOutlet giver vi også plads til varer, som ikke er overskudsvarer. Det sker ud fra devisen, at køberen skal kunne købe alle varer, som skal bruges til den enkelte opgave ét sted. Ved at opfylde et væsentligt behov hos køberen om at handle ét sted, ja, så sikrer vi, at vores købere vælger de mange overskudsvarer, som er helt nye og intet fejler. F.eks. kan en sælger have LED spots i overskud, som bliver sat til salg på ProffOutlet.com. Sælgeren har så også mulighed for at sælge den tilhørende lyskilde, selv om lyskilden ikke er en overskudsvare. Dette er til fordel for både sælgeren og køberen.

Værd at vide

✓ Vi gør det muligt for dig at handle med vores sælgere, der har varer i overskud

✓ Sælger udvælger selv varen og fastsætter selv prisen – som køber kan du altid se, hvor meget du sparer i forhold til listeprisen

✓ Størstedelen af sælgerne på ProffOutlet handler normalvis kun med professionelle erhvervsdrivende (B2B)

✓ Overskudsvarerne er nye varer, der kan ende som skrot, hvis ikke de bliver solgt på vores webshop

✓ Vi tager ingen sælgere ind, som ikke leverer deres overskudsvarer til vores webshop

✓ Varen ligger på lager hos vores sælgere og sendes direkte til dig

✓ Sælger sender din vare direkte til din leveringsadresse, så derfor kan du ikke få sendt dine varer til pakkeshops

✓ Vi har ingen varelager og køber derfor ikke restpartier op

Bæredygtighed med gevinst for alle

Bæredygtighed er en gevinst for alle. Sælgeren kan anonymt og til nedsat pris sælge varer til et helt nyt kundesegment, som sælgeren ikke har i sin normale forretning.

Køberen kan købe overskudsvarer til nedsatte priser, fordi webshoppen netop sælger varer fra anerkendte grossister, byggemarkeder og producenter, der er ved at brænde inde med overskudsvarerne. Samtidig har køberen fuld reklamationsret på alle varer, fordi der er tale om helt nye varer.

Bæredygtigheden ses også ud fra et samfundsmæssigt perspektiv, fordi varerne kommer ud og gør gavn i stedet for at ligge på en sælgers lager og i sidste ende vil blive skrottet.

Læs mere her om hvordan vi bekæmper skrot.

Vores historie 

Jan Rohde, der er stifter af ProffOutlet, har igennem en årrække arbejdet med at nedbringe lagerbeholdningen af overskydende byggematerialer. Jan har derfor indblik i, hvor ressourcekrævende det faktisk er for en virksomhed, at holde fokus på overskydende varer samt koordinere salget af dem. I en virksomhed vil en bred vifte af personer inden for produktudvælgelse, indkøb, logistik, salg og ledelse være involveret i at nedbringe mængden af overskudsvarer – og det er ikke nemt. Det er netop denne erfaring, der ligger til grund for hele idéen bag ProffOutlet 

Vi vil gøre det nemt for virksomheder at komme af med deres overskudsvarer. Vi tror nemlig på, at det er muligt at forene en bæredygtig forretning med en god forretning og samtidig reducere spild. Det gør vi ved at sælge overskudsvarer til skarpe priser. 

Personerne bag

Jan Rohde er stifter af ProffOutlet. Jan har mange års erfaring med køb og salg af byggematerialer og tekniske produkter i handelsvirksomheder samt samhandel med håndværkere og andre professionelle erhvervsdrivende. Jan Rohde har en baggrund som elektriker og senere som ingeniør efterfulgt af en HD(O). Han har haft ledende stillinger hos en stor grossist og en installationsvirksomhed indenfor byggeriet.

Pernille Elgaard er projektleder og er ansvarlig for design, udvikling og test af webshoppen samt online markedsføring. Desuden varetager Pernille onboarding og dialog med sælgers medarbejdere i forbindelse med import af varer og ordrebehandling på webshoppen. Pernille Elgaard har i en lang årrække været SAP-konsulent og IT-projektleder i større virksomheder. Pernille har en uddannelse som HD(O).

Anne Hasselholm, Stefan Sørensen, Jesper Daugaard og Torben Hansen er sparringspartnere indenfor områderne kommunikation, IT og Integration, Finans og betalingstransaktioner. Alle områder der er nødvendige for at udvikle og drive en professionel webshop.

Anne er uddannet journalist og kommunikationsrådgiver for en lang række virksomheder og organisationer gennem 30 år.

Stefan har mange års erfaring som direktør og medejer af en række IT-selskaber. Stefan Sørensen har en uddannelsesmæssig baggrund som Cand.merc.

Torben er uddannet data ingeniør og HD(O) og har mange års erfaring fra internationale IT-virksomheder. Torben medvirker til integrationen imellem sælgers og ProffOutlet’s IT-platforme.

Jesper Daugaard er uddannet revisor og HD(R) og har ansvaret for økonomi, finansiering og digitalisering af transaktioner på tværs af webshoppen, ERP- og BI-systemer. Jesper Daugaard og har mange års CFO-erfaring fra en række virksomheder indenfor forskellige brancher.

Gør en god handel her