Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

LAMPEUDTAG UNIVERSAL WEXØE HVID

Spar 31%
Pris pr. stk
103,44 DKK 82,75 DKK ex. moms

Listepris 119,46 DKK ex. moms

Lampeudtag universal Wexøe hvid Lampeudtag for montering som forfra montering, eller for montering i loftdåse over loft. Der medfølger 2 stk. 4 mm skruer for montering i loftsdåse. Lampeudtaget er forsynet med et... Læs mere
ELLER

Varenr.: 42-5703472327242

Producent: WEXØE

Producentens varenr.: WLU O80 9010

EAN nr.: 5703472327242

EL nr.: 7916010530

Pakkestørrelse: 10

Leveringstid: 1-3 arbejdsdage

Beskrivelse

Lampeudtag universal Wexøe hvid
Lampeudtag for montering som forfra montering, eller for montering i loftdåse over loft. Der medfølger 2 stk. 4 mm skruer for montering i loftsdåse. Lampeudtaget er forsynet med et dobbelt nøglehul således at man sætter udtaget indover skruen og drejer mod venstre for at montere i en Kaiser dåse, og mod højre for at montere i en loftsdåse. Hurtig og sikker montering i standard Wago fjederklemmer. Fingerbetjent trækaflastning af lampeledningen.

Ved forfra montering bør installatøren sikre sig at den samlede konstruktion kan bære de krævede 25 kg belastning. 5 polet lampeudtag - fase - jord - nul - M1/DALI+ - M2/DALI-

Hvis ikke lampeledningens trækstyrke er tilstrækkelig kan en standard 3mm krog skrues i lampeudtagets centrum og belastes med indtil de 25 kg via en kæde eller en wire, - hvis den samlede konstruktion kan bære det. Når der bruges en krog på denne måde skal der anvendes en baldakin som afslutning.

Dækslet skrues på med en tredjedel omdrejning og låses derved.
Læs mere