Emhætter

Hvad leder du efter?

Frithængende emhætter og emhætter i alle afskygninger 

Emhætten kan være en rigtig øjen-bæ, men det kan også vare et rent skuestykke i køkkenet eller integreres smukt i køkkenets overskabe, så den mildest talt falder i med resten. Der findes nemlig et utroligt stort udvalg af emhætter lige fra frithængende emhætter til loftemhætter og indbygningsemhætter. Fælles for dem alle er selvfølgelig, at de hjælper dig med at holde madosen nede, når du giver dig i kast med gryderne.  

Hos ProffOutlet.com forhandler vi alt fra frithængende emhætter til indbygningsemhætter. Men det er ikke hvilke som helst emhætter, du finder her hos os. Det er nemlig alle sammen helt nye, overskydende varer fra anerkendte grossister og producenter. Det betyder, at du kan gøre en knaldgod handel til knivskarpe priser.  

Få det optimale ud af din emhætte 

Måske er det ikke altid, at du synes emhætten suger, som den skal. Emhættens sugeevne og effektivitet er utroligt vigtigt for indeklimaet i køkken såvel som i resten af huset. Den fjerner nemlig fedtstof og lugt fra luften og sørger for, at indeklimaet ikke bliver usundt og fugtigt. Men for at emhætten kan udfylde sit fulde potentiale og give et godt indeklima, er der faktisk nogle ting, du selv kan gøre for at hjælpe den lidt på vej. Det gør du blandt andet ved at: 

  1. Variere emhættens hastighed: Benyt kun emhættens maksimale sugeevne ved madlavning, der oser og lugter ud over det sædvanlige. På den måde sparer du energi, da supersugeevnen bruger 1,5 gange mere energi end den laveste sugeevne, som ofte er nok til almindelig mados og damp.
  2. Tjekke filtret: Suger din emhætte ikke som den skal, kan det skyldes, at filtreret, som opfanger fedt, trænger til at blive rengjort – eller at aftræksrøret har fået et par knæk, der mindsker sugeevnen. Dette kan hænde, hvis aftræksrøret ligger blottet inde i køkkenskabene.  

Typer af emhætter 

Frithængende emhætte: En frithængende emhætte, kan ja, hænge helt frit. Det betyder, at den faktisk kan monteres, lige der, hvor du ønsker dit komfur og emhætte skal være. Den monteres nemlig i loftet over kogepladerne, og det er derfor muligt, at montere den direkte over en kogeø. 

Loftemhætte: En loftemhætte er en særlig emhætte som faktisk indbygges helt oppe under loftet. Når du vælger loftemhætte, er det vigtigt at være opmærksom på dens sugekapacitet. Hvor stor sugekapacitet, du har brug for, afhænger ganske enkelt af, hvor højt du har til loftet.  

Indbygningsemhætte: En indbygningsemhætte er den meget traditionelle emhætte, som er bygget ind i køkkenet. Den er praktisk talt usynlig, da den ofte bygges ind i et overskab helt magen til køkkenets andre overskabe. Heri gemmes alle ledninger og emhættens motor, og du får derved et skønt, rent udtryk.  

Køb frithængende emhætter og emhætter hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot 

Når du handler hos ProffOutlet.com, er det ikke hvilken som helst handel, du kan gøre dig. Du kan nemlig slå to fluer med et smæk og gøre et godt køb samtidig med, at du sparer en hel del. Det skyldes nemlig, at alle vores emhætter, ja alle vores varer, er nye overskydende varer fra anerkendte, grossister og producenter. Når varer er overskydende, betyder det, at grossisterne ikke kan komme af med dem til deres faste kunder, de sender derfor ofte varerne til skrotning, da de ikke ser andre udveje efter at være brændt inde med dem i en rum tid.  

Ved køb af frithængende emhætter og andre emhætter, kan du spare helt op til 90 % og redde dem fra at ende som skrot, selvom de absolut intet fejler. Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot i byggebranchen, og hvorfor det egentlig er så vigtigt at redde overskydende varer, kan du læse mere lige her. Er du vild med idéen om at give nyt liv til nye varer på vej mod skrotning, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev her.