Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Dørlukker og nøgleafbryder

Alle varer i denne kategori

6 vare(r)

Tabel Liste

Praktiske dørstoppere og dørlukkere

Døre der smækker. Døre der døre står åbne hele tiden og lader varmen fise ud, og døre der klemmer om små børnehænder. Ja, de praktiske og uundværlige døre kan sommetider godt bruge en lille smule hjælp til blive endnu mere praktiske. I hvert fald hvis du drømmer om at undgå smækkende døre, eller døre der konstant står åbne i tide og utide og giver gennemtræk. 

Hos ProffOutlet.com finder du alt inden for dørlukkere og dørstoppere samt dertilhørende tilbehør. Vi forhandler nemlig ualmindeligt smarte dørlukkere fra producenter som Dorma og ECO Schulte og tilbehør såsom sendere til trådløs åbning af døre. Men hvad er en dørlukker helt præcist, hvorfor er den smart, og hvordan fungerer den?  

Hvad er en dørlukker?

Helt overordnet er en dørlukker faktisk en mekanisk enhed, som sørger for at lukke døren automatisk. Den forhindrer eksempelvis, at døren ikke smækker, når den står åben, men også at døren bliver lukket igen, når nogen passer igennem den uden at lukke efter sig.  

En dørlukker kan indstilles efter dørens vægt og til at lukke med forskellige hastigheder. Det er helt igennem genialt i erhvervsbygninger som kontordomiciler og butikker, hvor der er megen trafik ind og ud gennem dørene, og dørene helst skal være lukkede. Derudover er de yderst velegnede til branddøre og sikkerhedsdøre, der ligeledes altid skal holdes lukkede og være markeret med nødskilte. Du bør dog være opmærksom på at disse døre kræver særlige dørlukkere beregnet præcist til formålet.  

Fordele ved dørlukkere 

Dørlukkere er smarte, fordi de både kan monteres på udvendige og indvendige døre, ja der er faktisk ikke rigtig nogen begrænsninger for, hvor de kan monteres. Det er nemlig muligt både at benytte dem på dobbeltdøre såvel som på enkeltdøre. De er meget diskrete og kan fås med både skjult og synlig montage. Synlige dørlukkere monteres på dør eller dørkarm og skjulte dørlukkere bygges ind i selve døren eller karmen. 

En af de største fordele ved dørlukkere er måske, at de er super brugervenlige, når de først er monteret. Derudover kan de hjælpe dig med at spare på varmeregningen ved at sørge for, at døren altid forbliver lukket. Det kan derfor være en god investering at montere en dørlukker og en god sikring af døren. 

Dørstoppere

Dørstoppere er helt perfekte, hvis du har brug for, at døren ikke blæser i ved gennemtræk i huset, eller hamrer op i væggen og laver skræmmer hver gang den åbnes.  

Køb dørstoppere og dørlukkere hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot

Når du køber dørlukkere og dørstoppere hos ProffOutlet.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. Du redder nemlig de smarte dørlukkere- og stoppere fra skrot. Men hvorfor i alverden ender de op som skrot, tænker du nok? I byggeindustrien finder rigtig mange nye, fejlfrie varer vej til lossepladserne for at blive skrottet. Det gør de, fordi grossisterne og producenterne nogle gange brænder inde med varerne. Simpelthen fordi de ganske enkelt ikke kan få dem afsat til deres faste kunder. Det resulterer i, at de ser sig nødsaget til at skrotte dem, da de ofte ikke har mulighed og kapacitet til at opbevare dem på deres lagre til tid og evighed.  

Hos ProffOutlet.com redder du varerne fra skrot og sparer helt op til 90% på nye, overskydende, fejlfrie dørstoppere og dørlukkere. Du kan læse mere om bekæmpelse af skrot i byggeindustrien og vigtigheden af det lige her