Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Dørlåse, cylindre og hængelåse

Alle varer i denne kategori

37 vare(r)

Tabel Liste

Låse i alle afskygninger 

Idéen om at passe godt på sine genstande og sikre sit hus går langt tilbage i historien. I starten var den mest primitive sikring af en bolig faktisk en bjælke på tværs af døren eller porten. Det var først ganske sent, at låse med nøgler blev opfundet og blev et vigtigt element i boliger og sikringen af værdigenstande. Det var dog først i 1860’erne at cylinderlåsen, som vi kender den i dag blev opfundet, og kort tid efter kom den dirkefri kombinationslås også på markedet.   

Hos ProffOutlet.com finder du alt inden for låse lige fra dørlåse til hængelåse - både højsikrede og de helt almindelige. Men det er faktisk ikke kun kvalitetslåse, du finder her. Vi har nemlig også nøglebokse med gode låse til sikker opbevaring af dine værdigenstande. Det er dog ikke hvilke som helst låse, du finder her hos os. Hele vores sortiment lige fra nøglebokse til cylinderlåse består nemlig af helt nye, overskydende varer fra anerkendte grossister og producenter. Du finder blandt andet cylinderlåse fra Ruko.  

Cylinderlåse - de ultimative dørlåse 

Cylinderlåsen kendes også under betegnelsen Yale-låsen, da den blev opfundet af amerikaneren Linus Yale – og det er altså den ultimative dørlås. Det er en af de mest anvendte og mest almindelige låse på markedet med god grund. Den er nemlig utroligt sikker, da låsen fungerer ved hjælp af en række stifter, der kodes til at passe til nøglen. Antallet af stifter i cylinderlåse kan variere – alt efter hvor mange stifter, der er tale om. Jo flere stifter i cylindelåsen, jo højere er sikkerhedsniveauet. 

Rigtig mange cylinderlåse er bore- og dirkefri, hvilket gør dem til et foretrukket valg som dørlås til boliger. Det gør det nemlig utroligt svært for langfingrerede banditter, at få låsene op og bryde ind igennem døren. Men det er faktisk ikke kun til dørlåse, at cylinderlåsen bruges. Den anvendes også til blandt andet postkasser og hængelåse samt til sikring af terassedøre og vinduer. 

Værd at vide om sikring med låse 

Det er ingen krav for typen af dørlåse, der skal være i din bolig, men har du indbrud, og vil du være sikker på, at forsikringen dækker, ja så skal dit hus være forsvarligt låst af. Der er dog nogle forsikringsselskaber, der stiller særlige krav til låsene, og der er derfor rigtig god grund til at rådføre sig med dem, hvis du skal have skiftet låse på huset. Derudover kan du med fordel også undersøge, om der er krav i forhold til alarmer - måske giver en alarm en lidt lavere forsikringspræmie. Det er da værd at tage med.  

Køb låse og cylinderlåse hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot 

Når du køber låse hos ProffOutlet.com, er du altid garanteret fremragende kvalitet. Men ikke nok med det, så gør du faktisk også en god handel og en god gerning. Du redder nemlig spritnye, overskydende låse fra at ende som skrot. Det hænder nemlig ofte, at nye varer fra byggeindustrien finder vej til de danske lossepladser, selvom de intet fejler. Det skyldes, at de brænder inde med varerne og simpelthen ikke kan få dem solgt. Hos ProffOutlet.com redder vi varerne fra skrot, og du kan derfor købe dem med besparelser helt op til 90% og bidrage til mere bæredygtighed i Danmark.  

Vil du være klogere på overskydende varer, og hvorfor det er vigtigt at redde dem fra skrot, kan du læse mere lige her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og holde dig opdateret på nye varer og gode tilbud.