Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Dørgreb og hanke

Alle varer i denne kategori

14 vare(r)

Tabel Liste

Dørgreb og hanke til indendørs og udendørsbrug 

Du har fat i dem flere gange om dagen, uanset om du er derhjemme eller på arbejde. Dørgreb er en central del af en dør og kan mildest talt ikke undværes. Der bliver hevet i dem flere gange, end du lige tænker over, og der er derfor god grund til at vælge dørgreb i god kvalitet. Et par nye dørgreb til indendørs brug, kan gøre underværker, hvis du ønsker et andet udtryk i boligen, når du alligevel skal have udskiftet et enkelt greb eller to, fordi de er blevet slidte og hænger. Pæne dørgreb kan desuden være med til at understrege din boligs stil og indretning.  

Hos ProffOutlet.com finder du et stort udvalg af dørgreb. Men det er faktisk ikke hvilke som helst dørgreb. Du finder både dørgreb til indendørs og udendørsbrug, og så er de alle sammen faktisk helt nye, overskydende dørgreb fra anerkendte, danske grossister og producenter. Ja, faktisk er alt inden for beslag og sikring lige fra cylinderlåse til hængsler nye, overskydende varer.  

Udendørs og indendørs dørgreb 

Udendørs dørgreb adskiller sig fra indendørs dørgreb ved ofte at være lavet af stål, hvilket gøre dem meget modstandsdygtige over for vind og vejr. Du kan dog også få udendørs dørgreb i andre materialer, her skal du blot være opmærksom på, at dørgrebene har fået en belægning, der gør dem modstandsdygtige overfor elementerne.  

Ved indendørs dørgreb skal du ikke være ligeså opmærksom på materialet. Her er der faktisk frit spil, og du kan vælge lige, hvad der passer dig fra messing til træ.  

Montering af dørgreb på yderdør 

Når du skal montere dørgreb på en yderdør, skal du være særligt opmærksom på, hvordan du får sat dørgrebet på af sikkerhedsmæssige årsager. Det er nemlig sådan, at der på dørgrebet er en glat side på skruen, der anvendes til montering og en side med eksempelvis en stjerne. Den glatte side skal altid vende ud af, når du monterer dørgrebet. Det er for, at tyveknægte ikke kan komme til skruen og selv afmontere dørgrebet. For at få dørgrebet til at sidde godt, kræver det faktisk ikke meget andet end, at du bare skal spænde den lille skrue rigtig godt og derefter tjekke, at dørhåndtaget sidder som det skal, og at det hele virker upåklageligt.  

Køb dørgreb hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot 

Når du køber dørgreb hos ProffOutlet.com, slår du to fluer med et smæk. Du gør nemlig en god gerning og en god handel på én og samme tid. Det skyldes ganske enkelt, at du kan købe nye, overskydende dørgreb til særdeles fordelagtige priser. Ja, du kan faktisk spare helt op til 90% på spritnye, overskydende dørgreb i bedste kvalitet.  

Du gør netop en god gerning ved at købe overskydende dørgreb, da disse ofte ender som skrot på lossepladsen. Det skyldes, at grossister og producenter sommetider ikke kan få solgt deres varer og derfor ser sig nødsaget til at skrotte dem, selvom at de faktisk intet fejler. Det er en forfærdelig skam og et stort ressourcespild. Du bidrager derfor til et mere bæredygtigt Danmark, når du handler hos ProffOutlet.com.  

Vil du holdes opdateret på nye, overskydende varer og skarpe tilbud, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.