Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Beslag og sikring

Hvad leder du efter?

Beslag og sikring til hus og have 

Der er rigtig mange ting at holde styr på som husejer, når boligen skal vedligeholdes. Det kan derfor godt være en anelse svært at overskue mulighederne inden for beslag og sikring. Der findes uendeligt mange typer beslag til forskellige formål og sikring, ja det kan være alt fra sikring af boligen med alarmsystemer og låse til sikring af vinduer og døre med gode solide beslag, så de lukker godt til eller ikke blæser op i tide og utide.  

Hos ProffOutlet.com finder du et stort udvalg af beslag os sikring. Men det er faktisk ikke hvilke som helst beslag og sikring, vi forhandler. Der er nemlig tale om spritnye, overskydende varer fra anerkendte grossister og producenter. Varer som du kan spare helt op til 90% på.  

Bygningsbeslag  

Bygningsbeslag er uundværlige i nærmest enhver konstruktion. Der findes dog utroligt mange forskellige typer af bygningsbeslag, hvor vinkelbeslag og bjælkesko er nogle af de mest brugte. Du kan se hele udvalget af bygningsbeslag her. 

Dørlåse, cylinder- og hængelåse 

Der er intet bedre til sikring af huset end en god dørlås. Der findes flere typer, hvor den mest anvendte er cylinderlåsen. Denne har op til flere metalstifter, som kodes til at passe til nøglen. Det gør den utrolig svært at bryde op og er derfor ideel til sikring af din bolig.  

Dørlukkere 

Dørlukkere er super praktiske i offentlige bygninger, hvor der er meget trafik ind og ud gennem dørene. Dørlukkerne er mekaniske anordninger, der sørger for, at døren lukker automatisk, når nogen er gået igennem. De anvendes også ved brand- og sikkerhedsdøre, som altid skal forblive lukket.  

Dørgreb og hanke 

Dørgreb og hanke kan hurtigt give din bolig et helt nyt udtryk eller understrege boligens stil. Når du skal have nye dørgreb, bør du dog være opmærksom på, om dem, du har i kikkerten, er til indendørs eller udendørsbrug. Det anbefales nemlig, at udendørs dørgreb er lavet i stål, og hvis de ikke er de, skal de i det mindste være overfladebehandle for at kunne modstå vind og vejr.  

Hængsler  

Hængsler bruges til alt fra montering af døre og vinduer til montering af havelågen. Der er dog stor forskel på, om hængsler skal bruges til indendørs eller udendørsbrug, og du bør derfor være opmærksom på materialet. Til udendørsbrug anbefales varmgalvaniserede hængsler samt hængsler i messing eller rustfrit stål. 

Tætningslister  

Tætningslister bruges ved døre og vinduer, og deres fornemmeste opgave er faktisk at sørge for, at døre og vinduer slutter tæt til karmen, så det ikke trækker ind eller varmen fiser ud. 

Køb beslag og sikring til hus og have hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot 

Når du køber dine beslag og sikring til hus og have hos ProffOutlet.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. Det gør du nemlig ved at redde nye, overskydende varer fra at blive skrottet. Men hvorfor ender nye varer som skrot? Det skyldes, at grossister og producenter i byggeindustrien sommetider ikke kan komme af med deres varer til deres faste erhvervskunder. De ender derfor med at brænde inde med dem, og ser ofte ikke andre udveje end at skille sig af med dem. Nye beslag og sikring, selvom de intet, fejler bliver derfor skrottet. Det er en skam, og du kan derfor hjælpe med at reducere mængden af skrottede varer i byggeindustrien, når du handler hos os. Bliv klogere på bekæmpelse af skrot her.