Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Fri fragt og 1-3 dages levering

Din ordre kan indeholde varer fra flere sælgere, og varen afsendes direkte fra den enkelte sælger til din adresse.

Derfor kan vi ikke tilbyde dig at betale for fragt, da der kan være varer fra flere sælgere selv på en mindre ordre.

I stedet for at betale for fragt, skal du som minimum købe varer for 295,00 DKK inkl. moms, for derigennem at dække sælgerens fragtomkostninger.

Du kan derfor ikke gennemføre et køb på mindre end kr. 295,00 DKK inkl. moms.

Forsendelsen

Du får leveret dine varer indenfor 1 – 3 arbejdsdage.

Da alle vores overskydende varer altid sendes ud fra vores mange forskellige Sælgere direkte til din leveringsadresse, benytter vi ikke ét enkelt fragtfirma. Vores Sælgere benytter bl.a. PostNord, DHL, TNT, GLS og Danske Fragtmænd.

Besked til fragtmanden

Det er muligt for dig som Køber, at angive en besked til fragtmanden, når du angiver dine leveringsoplysninger, således fragtmanden ved om han evt. må sætte varen uden kvittering, hvis du ikke er hjemme ved levering. 

Vær dog opmærksom på, at når du beder fragtmanden stille varerne på adressen, og du ikke har mulighed for at tjekke varen for evt. fragtskader ved leveringen, skal du hurtigst muligt tjekke varen for at kunne reklamere over en evt. fragtskade. 

Ved levering med PostNord lægges en seddel i postkassen, hvis du ikke er hjemme, så du kan afhente varen på posthuset. Bemærk, at det kun er PostNord, der yder denne service. De andre fragtselskaber vil sende varen retur til Sælgers lager. 

Hvis du beder om at blive ringet op i forbindelse med levering, vil vi naturligvis give beskeden videre til vores Sælgere. Vi kan dog desværre ikke garantere, at der vil blive ringet, da det er den enkelte fragtmand, der betaler for opkaldet og derfor selv tager stilling til, om han vil ringe.

Ved levering med PostNord er det dog sikkert, at der IKKE vil blive ringet inden levering.

Track and Trace nummer

Stort set alle vores Sælgere påfører track and trace nummer på din forsendelse, og vi opfordrer dig til at tjekke track and trace nummeret for at følge med i, hvornår din vare bliver leveret. 

Gør en god handel her