LED LYSSTOFRØR

32 vare(r)

Tabel Liste

 • LYSRØR HO 49W/31-830

  Nettopris pr. stk
  16,03 DKK 20,04 DKK inkl. moms

  Listepris (1 stk) 43,83 DKK

  Nettopris (1 stk) 16,03 DKK

  Spar 63%
  Fri fragt
 • LYSRØR HO 80W/31-830

  Nettopris pr. stk
  16,03 DKK 20,04 DKK inkl. moms

  Listepris (1 stk) 43,83 DKK

  Nettopris (1 stk) 16,03 DKK

  Spar 63%
  Fri fragt
 • LYSRØR TL-D SUPER 80 18W/840

  Nettopris pr. stk
  9,17 DKK 11,46 DKK inkl. moms

  Listepris (1 stk) 28,42 DKK

  Nettopris (1 stk) 9,17 DKK

  Spar 68%
  Fri fragt

Vores lysstofrør

Her finder du vores online outlet sortiment af billige lysstofrør til hjemmet eller på arbejdspladsen. Sortimentet består af adskillige slags lysstofrør. Vi har aflange LED lysstofrør og kompakte lysstofrør, både med og uden 4-spin sokkel. 

De billigste lysstofrør i LED

Vi besidder et af markedets billigste sortiment af lysstofrør. Dette skyldes vores samarbejde med store og anerkendte produktionsvirksomheder  og grossister af el artikler. De besiddder overskydende varer, som aldrig er blevet brugt på deres lager. Hvis disse produkter ikke kan blive solgt, bliver de nød til at skille sig af med dem, og sender de på lossepladsen. Hertil hjæler Proffoutlet.com dem med at få afsat deres overskydende varer, gennem vores online outlet portal. Alt hvad der bliver solgt på hjemmesiden er produkter, som slipper fra at blive sendt til skrot, og heraf til et billigt køb. Gør en god handel, som både er billig, samt godt for miljøet. 

Hvorfor lysstofrør?

Lysstofrør har en meget høj lysstrøm. Derved egner de sig godt til rum, hvor man har brug for meget lys. I rum, hvor farvegengivelsen er vigtig, f.eks. i køkkenet eller til et klasselokale, anbefales 150 cm, 120 cm eller 90 cm lysrør i enten 36w eller 18w. Gå efter lysrør med energimærke A eller bedre.
Der eksisterer 4 forskellige slags lysrør:
- Kompakt lysrør med f.eks. G24D2 sokkel
- Kompakte lysrør med 4 pin sokkel
- Cirkulært lysrør 
- Aflange lysrør

Denne form for lyskilde er enormt miljøvenlig, da de holder i utrolig mange timer. Gennemsnitslevetiden for lysstofrør l e d er mellem 10.000-20.000 timer. Derudover er farvegengivelsen rigtig god, mellem 80-95 Ra-værdi.
Sammenlignet med halogenpærer skal man købe 5-6 halogenpærer for at tilsvarer et lysrør, i forhold til levetid. Dette giver besparelse på indkøb af pærer samt besparelse af årligt el forbrug.

Udskiftning af lysstofrør

Når røret begynder at blinke, er det typisk selve røret, der er problemmer med, og som skal skiftes. Det anbefales hertil også at glimttænderen skiftes, når du skifter lysrøret.

På et nyt armatur sidder glimtænderen udvendigt. Denne kan dog nemt skrues af. På ældre armaturer sidder glimtænderen indvendigt i armaturet, når man har fjernet glasset/skærmen. Dette skifter men typisk ved at fjerne endevæggen på lampen.

Når man udskifter lyssrøret skal man starte med at slukke kontakten først. Hernæst fjerne lysstofrøret, derefter metalsliske og til sidst glimttænderen. Tag eventuelt det gamle lysfrør og glimttænderen med til en forhandler, for at få tjekket hvilken rigtig type man skal købe. 

 

Bekæmp skrot - og spar op til 90 % Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om helt nye overskydende varer indenfor byggeri...