Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

LED lyskilder

Alle varer i denne kategori

139 vare(r)

Tabel Liste

LED-lyskilder  

Du har sikkert hørt det. LED-lyskilder holder længe og skåner pengepungen, når det kommer til dagen, hvor elregningen skal betales. Men hvad er LED egentlig? LED står for de engelske ord: Light Emitting Diode, som på godt dansk blot betyder lysdiode. Navnet kommer af, at LED-lyskilder benytter en elektrisk diode til at genere lys, når denne tilsluttes strøm. Omsætningen til lys er utroligt effektiv, hvilket gør LED-pærer særdeles attraktive.  

Hos ProffOutlet.com forhandler vi LED-lyskilder fra anerkendte danske grossister og byggemarkeder. Men det er faktisk ikke hvilke som helst LED-pærer. Det er helt nye, ubrugte pærer, der ellers ville have endt deres dage i skraldespanden, fordi grossisterne ikke kan komme af med dem. Derfor vil du også opleve at vores sortiment varierer.  

LED-pærer er billigere på sigt 

Hvem vil ikke gerne spare penge på elregningen? LED-lyskilder er utroligt energibesparende. Vælger du eksempelvis at skifte en ganske almindelig halogenpære ud med en LED-pære, der har samme lysstyrke, kan du gå ud fra en strømbesparelse på svimlende 80 %. De fantastisk effektive pærer er dog en anelse dyrere end halogenpærer i indkøbspris. Det har dog ingen betydning på sigt, da denne type lyskilde har ualmindeligt lang levetid – ja faktisk kan LED-lyskilder holde i alt fra 10-30 år, hvis ikke længere. En LED-pære anses nemlig for opbrugt, når lysstyrken er faldet med 20 %. Det betyder dog ikke, at pæren er totalt færdig. Den lyser blot mindre kraftigt. Hvis du kan leve med det, kan den ofte holde en rum tid endnu. En almindelig halogenpære har en levetid på 1.000 timer, hvor en LED har en levetid på 15.000-50.000 timer – det er dælme noget af en forskel.  

Pære til spotbelysning – GU10  

Den perfekte LED-pære til spotbelysning er den klassiske GU10. GU10 henviser til fatningens størrelse på lyskilden. Fatninger kommer ofte som enten keramisk-fatning eller plastik-fatning. Det der gør GU10-pæren særdeles velegnet til spots, er at den både fås i 230v og 12v, hvilket giver forskellige lysstyrker. Derudover er GU10 formet på en helt særlig måde, så lysets spredning ofte ligger inden for en 38-45 graders vinkel. Dette er perfekt i spots, da lyset kan tilpasses til et særligt område. 

Derfor skal du vælge LED-lyskilder 

Der er faktisk næsten kun fordele ved at vælge LED. Den eneste ulempe er, at LED-lyskilder er lidt dyrere i indkøb end traditionelle lyskilder. Du får her 6 gode grunde til, hvorfor du bør skifte til LED. 

1. Du sparer masser af knaster på elregningen

2. Der er minimal brandrisiko med LED, da pæren ikke bliver varm 

3. Den tænder med det samme – du skal ikke vente på, at få lys ligesom med sparepærer  

4. Du skåner miljøet for kviksølv, da dette ikke findes i LED-pærer, og du sparer miljøet for ekstra CO2-udledning, da den kun bruger lidt strøm, når den er tændt 

5. Den holder meget længere end en traditionel pære og har hurtigt tjent sig hjem 

6. LED-lyskilder er gode til ude- såvel som indebelysning 

Køb LED-lyskilder hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot 

Hos ProffOutlet.com finder du alt fra GU10 spots over LED-lysrør til øvrige lyskilder. Har vi ikke det du står og mangler lige her og nu, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du kan modtage information på nye, overskydende varer. Tilmeld dig her.