Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Signalkabler

Alle varer i denne kategori

6 vare(r)

Tabel Liste

 • ANTENNEKABEL HD 063 HVID PLASTSPOLE

  Pris pr. mtr
  2,76 DKK 2,21 DKK ekskl. moms

  Listepris (100 mtr) 405,00 DKK

  Nettopris (100 mtr) 221,00 DKK

  Spar 45%
  Fri fragt
 • ANTENNEKABEL HD 083 HVID PLASTSPOLE

  Pris pr. mtr
  3,55 DKK 2,84 DKK ekskl. moms

  Listepris (100 mtr) 520,00 DKK

  Nettopris (100 mtr) 284,00 DKK

  Spar 45%
  Fri fragt
 • Apparatkabel HF 4X2X0,5 hvid R100

  Pris pr. mtr
  4,26 DKK 3,41 DKK ekskl. moms

  Listepris (100 mtr) 1.362,00 DKK

  Nettopris (100 mtr) 341,00 DKK

  Spar 75%
  Fri fragt
 • KABEL RG 213 /U M17/074 500TR

  Pris pr. mtr
  6,11 DKK 4,89 DKK ekskl. moms

  Listepris (1 mtr) 41,16 DKK

  Nettopris (1 mtr) 4,89 DKK

  Spar 88%
  Fri fragt
 • Nexans PTS signalkabel halogenfri

  Pris pr. m
  4,45 DKK 3,56 DKK ekskl. moms

  Listepris (100 m) 1.450,00 DKK

  Nettopris (100 m) 356,00 DKK

  Spar 75%
  Fri fragt
 • Nexans PTS signalkabel halogenfri

  Pris pr. m
  5,53 DKK 4,42 DKK ekskl. moms

  Listepris (100 m) 1.800,00 DKK

  Nettopris (100 m) 442,00 DKK

  Spar 75%
  Fri fragt

God lyd med signalkabler

God lyd sætter tonen for en skøn film og forstærker filmens budskaber og stemninger – du har med garanti oplevet, at lyden nogle gange er glippet, og pludselig er filmen hverken ligeså nervepirrende, som den var med lyd på. Lyd spiller en utroligt stor rolle i opfattelsen af verden omkring os, og der skal derfor ikke kimses af god lyd, heller ikke selvom du måske ikke er den største lydentusiast. God lyd kan fås på flere måder og en start er helt sikkert en god højtaler eller soundbar. Men vidste du, at kablerne til lyden, kaldet signalkabler, som kommer med højtalere, ofte er standardkabler, der absolut ikke gør højtaleren retfærdighed. Ved at udskifte standardsignalkablerne med nogle i bedre kvalitet, kan du få den ultimative lyd ud af dine højtalere. 

Hos ProffOutlet.com finder du signalkabler i bedste kvalitet. Men det er ikke hvilke som helst kabler. Hele vores sortiment består nemlig af helt nye, overskydende kvalitetsvarer fra anerkendte, danske grossister. Varer som du kan få fingrene i til fordelagtige priser. Ja, du kan sågar spare op til 90 % på nye, overskydende varer. Du bør dog være opmærksom på, at vores sortiment kan variere.  

Det bruges signalkabler helt præcist til

Signalkabler bruges til at overføre signaler fra en enhed til en anden. De overfører altså ikke elektrisk energi som andre kabler. Signalkabler bruges ofte til at overføre lyd fra din smartphone, dit anlæg eller anden musikkilde til dine højtalere og forstærkere. Et signalkabel består af en masse lydtransporterende ledere. De er hovedsageligt fremstillet i iltfrit kobber, men i nogle signalkabler er disse ledere faktisk forsølvede eller sågar lavet i rent sølv. Signalkabler med rene sølvledere sender det allerbedste signal fra din musikkilde til dine højtalere. Kablernes kontaktflader er desuden forgyldte for at give kablet en længere holdbarhed, så kontakten og lyden ikke forringes over tid. 

Hvad med længden?

Du kan heldigvis få signalkabler i mange forskellige længder. De fås helt ned til 60 cm og op til 10 m og længere, hvis du virkelig har brug for grundig kabelføring til eksempelvis lofthængte højtalere i stuens hjørner. De korte kabler er at foretrække, hvis du ikke orker at se på rod fra ledninger, og din musikkilde og højtalere er placeret tæt sammen. 

Køb dit signalkabel hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot 

Når du køber dine signalkabler hos ProffOutlet.com, er du faktisk med til at gøre en god gerning og bidrage til et mere bæredygtigt Danmark. Du giver nemlig nyt liv til signalkabler, der ellers ville have endt deres dage som skrot – dette på trods af at de faktisk er helt nye og ubrugte. Grunden til, at nye signalkabler kan ende som skrot, skyldes, at grossisterne ikke kan få dem solgt til deres erhvervskunder. Dette gælder faktisk for mange typer af nye, overskydende varer i byggeindustrien lige fra el-artikler til VVS-artikler 

Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot i byggeindustrien kan du blive klogere på, hvorfor det er så vigtigt lige her. Du kan også holde dig opdateret på nye, overskydende varer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev