INSTALLATIONSKABLER

36 vare(r)

Tabel Liste

Stort udvalg af installationskabler

Vi tilbyder mange forskellige typer af installationskabler såsom et brandsikkert installationskabel eller downlight installationskabel til din el installation. Vi leverer også installationskabler til almindelige installationer til belysning og lamper som oftest er 1,5 mm2 installationskabler, men skal du bruge større slags til dine installationer, så har vi også dem, der passer til det.

Derudover er der også forskel på antallet af ledere i dit installationskabel, hvor du som udgangspunkt minimum skal bruge et installationskabel med 3 ledere til eksempslvis en stikkontakt. Når du laver en installation til tænd og sluk af lamper kombineret med f. eks. en stikkontakt, kræver det et installationskabel med 5 ledere, som så fobindes mellem dit lampeudtag og din afbryder der typisk placeres ved døren til rummet.

Vi har også tilbehør til installationskabler i form af stikpropper, stikdåser også kaldt dåser, samlemuffer m.m. Du kan bl.a. se tilbehør til stærkstrøm under vores kategori stærkstrømsmateriel

Installationskabler i flere forskellige materialer

Hos ProffOutlet.com leverer vi installationskabler i flere forskellige materialer herunder et halogenfri-installationskabel, som anvendes til fast installation eller som forsyningskabel, hvor der ønskes/kræves et miljøvenligt og halogenfrit installationskabel. Disse kan anvendes i tørre og fugtige områder, indendørs, udendørs, indmuret og indstøbt. Modsat traditionelle installationskabler i PVC, så er de halogenfrie installationskabler meget nemmere at arbejde med, og de er produceret af brandhæmmende materialer, som ikke udleder giftig røg i tilfælde af brand.

Vores downlight installationskabler anvendes som tilledning til dobbeltisolerede downlight-, LED- og andre belysningsarmaturer i tørre og fugtige miljøer.

Udendørs installationskabel

Typisk gør alle husstande brug af flere forskellige slags installationskabler. Mange er ubevidst omkring det her, eftersom de fleste er gravet ned i jorden for belejlighedens skyld. På denne her måde levere de strøm uden at blive set af beboerne i hjemmet, hvilket er meget dejligt. Inden du begynder at udskfite eller installere dit installationskabel, er der nogle meget vigtige faktorer, som er afgørende for din beslutning af hvilket installationskabel du skal købe. 

Det er nemlig ikke alle typer af installations kabler, der er lavet til nedgravning i jorden. Typisk vil du kunne være istand til at bruge et  almindeligt installationskabel, men ikke desto mindre er det vigtigt du sikre dig inden du begiver dig ud i købet af dit nye installationskabel, da det skal kunne hollde til nedgravningen. Hertil kan du søge hjælp hos din lokale fagmand, eller en elektriker. 
Ligeledes skal du være indforstået med, at du ikke selv må udføre arbejdet med installationskabler, såfremt du ikke selv er uddannet elektriker. Hertil kan du lave forarbejdet, og gøre klar til den rigtige elektriker ved at finde dit værktøj og grave hullerne, som installationskablerne skal ned i. 

Yderliger skal du overveje muligheder ved at anvende rør til installationskablerne. Det koster typisk mere at gennemføre installationen gennem rør, men vil hjælpe på holdbarheden af installations kablerne på lang sigt, da de ikke vil tage lige så meget skade af slid over tiden, imens de ligger nede i jorden. Hertil vil installationen af installationskablerne blive billigere i det lange løb.  

Find billige installationskabler her

Da vores varesortiment løbende bliver opdateret og skiftet ud kan du finde mange forskellige installationskabler hos os her på siden. Ydermere er vores installationskabler billige, idet der er tale om overskydende varer, som du kan købe til en skarp pris. Det betyder, at vi altid har et godt tilbud, så du kan gøre en god handel samtidig med, at du kan gøre en forskel og rede varen fra skrot.

Hvis du er interesseret i andre former for kabler og ledninger, er du velkommen til at tjekke resten af vores webshop ud. 

Bekæmp skrot - og spar op til 90 % Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om helt nye overskydende varer indenfor byggeri...