Tilslutnings- og forgreningsmateriel

198 vare(r)

Tabel Liste

El-materiel og forgreningsdåser til elinstallation

Elinstallationer kan være utroligt omfattende, have mange forgreninger og generelt bare være super komplicerede. Det er derfor en god idé altid at tjekke på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside, hvilke forgreninger og samlinger du selv må lave. Er du i tvivl, bør du altid kontakte en autoriseret elektriker for råd og vejledning.  

Hos ProffOutlet.com finder du et stor udvalg af el-materiel til alverdens elinstallationer. Du finder alt fra forgreningsdåser over samlemuffer til kabelsko. Det er dog ikke hvilket som helst el-materiel, du finder her hos os. Alt til elinstallationer, ja alle vores varer, er faktisk nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister og byggemarkeder.  

Forgreningsdåser

Forgreningsdåser går også under navnet samledåser og skal installeres af en autoriseret elektriker. De bruges ganske enkelt til at samle og forgrene installationskabler og ledninger. Du bør være opmærksom på, at der findes forgreningsdåser til indendørs- og udendørsbrug. 

Samlemuffer

Samlemuffer er kort fortalt små plastikdimser, som ledninger kan samles i. De benyttes eksempelvis, hvis du har en stofledning og vil forlænge den med en ny stofledning eller endda en plastledning. Du må gerne selv benytte samlemuffer til forlængelse af ledninger 

Kabelsko

Kabelsko findes på ledninger og kabler og bruges ofte ved elektriske apparater, biler og maskiner. De krympes, loddes eller fastskrues på enden af en ledning og bruges til at forbinde ledningen til en klemme. De kan bruges til at samle to ledninger.  

Køb el-materiel til alverdens elinstallationer hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot

Når du køber el-materiel til dine elinstallationer hos ProffOutlet.com, bidrager du til er mere bæredygtigt Danmark. Det gør du ganske enkelt ved at redde de nye, overskydende varer fra skrot. Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du blive klogere lige her. Du kan også altid tilmelde dig vores nyhedsbrev og holde dig opdateret på nye varer og gode tilbud.