Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

El radiatorer

Alle varer i denne kategori

66 vare(r)

Tabel Liste

Smart og praktisk el radiator 

Det danske vejr kan være drilsk, og det er aldrig til at vide, om det bliver en vaskeægte sommer med skønne varme temperaturer, eller om sommeren blot byder på en forlængelse af foråret. Det kan derfor hurtigt blive en kold fornøjelse at tage i sommerhus, hvis du ikke har fjernvarme lagt ind. En ualmindelig nem måde at få hurtig opvarmning på er ved hjælp af el radiatorer, også kendt som el paneler eller varmelister, der desuden også egner sig særdeles godt til opvarmning af små rum. 

Hos ProffOutlet.com forhandler vi el radiatorer til fordelagtige priser. Når du køber en el radiator hos os, er det ikke hvilken som helst el radiator. Den er ligesom alle vores andre varer en del af nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister. Varer i professionel kvalitet, som du kan få fingrene i til skarpe priser.   

Sådan virker en el radiator 

En el radiator er den mest simple form for opvarmning, du kan få. Den skal blot sættes til strøm, som den dernæst omdanner til varme. Det er dog også den dyreste form for opvarmning, og af den grund bør du kun bruge den som supplerende opvarmning i din bolig. El radiatoren er dog også oplagt til opvarmning af sommerhuse, der ikke har andre muligheder for opvarmning. Du bør være opmærksom på, at det bedst kan betale sig med en el radiator med elektronisk termostat, da denne giver jævn varme og udnytter varmen bedst muligt.  

To typer el radiatorer 

Der findes faktisk to forskellige typer el radiatorer på markedet. Den ene, som også er den mest almindelige, er den type, hvor der løber en tråd i stål inde i radiatoren, som strømmen så løber gennem og varmer op. Konceptet er faktisk det samme som ved en brødrister.  

Den anden slags el radiator på markedet er den såkaldte oliefyldte el radiator. Den har små rør med olie, som strømmen varmer op. Når olien er opvarmet, afgives der varme til rummet. Denne proces er væsentlig langsommere end, den med tråden i stål. Radiatoren med olie bruger dog samme mængde strøm. 

Køb din el radiator hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot 

El radiatorer hos ProffOutelet.com er noget helt særligt. De er nemlig helt nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister – og når du køber din el radiator hos os, gør du derved en god handel og en god gerning. Det er nemlig sådan med nye, overskydende varer, at de desværre ofte ender deres dage som skrot på lossepladsen, fordi grossisterne ikke kan komme af med dem til deres faste kunder. Sammen med dig kan vi redde varerne fra at blive skrottet, og derfor kan du også spare helt op til 90 % på overskydende varer, så du både kan gøre en god gerning og en god handel.  

Vil du vide mere om nye, overskydende varer og bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du blive klogere her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ikke vil gå glippe af skarpe tilbud og nye varer.