Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

El hegn

Alle varer i denne kategori

7 vare(r)

Tabel Liste

Praktikse elhegn til indhegning

Et elhegn eller kendt som elektrisk hegn er ualmindeligt praktisk til indhegning ved landbrug. For eksempel til indhegning af heste, køer eller sågar høns. Det er nemlig, utroligt nemt at montere og gør et effektivt arbejde med at holde dyrene i indhegningen, så du undgår at skulle afsøge naboens mark i tide og utide efter din udbryderkonge af en pony. Et elhegn i god kvalitet til indhegning af dyr er skånsomt, så dyrene ikke lider overlast. Det er både nemt at installere, vedligeholde, og det findes med mange forskellige indstillinger, der gør det muligt at tilpasse dem til lige præcis dine dyr.  

Hos ProffOutlet.com finder du elhegn i bedste kvalitet fra anerkendte producenter såsom danske Elephant. Men det er ikke hvilke som helst elhegn. Alle vores elhegn er nemlig helt nye, overskydende hegn, der ellers var på vej en tur på lossepladsen, selvom de intet fejler og kvaliteten er i top.  

Tips til køb af elhegn 

  1. Har du allerede et elhegn, og skal du have et nyt, bør du sammenligne forskellen på det gamle elhegn med det, du har udset dig – hvis de altså skal være ens. Her skal du kigge på det, der kaldes udgangseffekten, som måles i Joule. Effekten er ofte opgivet som lade-energi og impuls. Impulsenergien er den effekt, der afgives ved kontakt med elhegnet og er således ensbetydende med udgangseffekten. 
  2. Vælg et elhegn med minimum vedligeholdelse. Her bør du gå efter et hegn med 230 Volt.
  3. Gå efter et elhegn med solceller. Dette er mere miljøvenligt, og du slipper for at tjekke elhegnets batteri. 

Elephant elhegn 

Danske Elephant, som er en af de rigtig store spillere på markedet inden for elhegn og dertilhørende tilbehør, har produceret elhegn siden 1960’erne. Deres elhegn er kendetegnet ved styrke, kvalitet og sikkerhed. Du behøver ikke blive forvirret, hvis du har udset dig et elhegn, hvor der pludselig står “Elefant” i stedet for “Elephant”. Det er stadig den danske producent, der står bag. De har blot valgt også at trykke firmanavnet på dansk på nogle af deres produkter.  

Køb elhegn hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot 

Når du køber dit elhegn hos ProffOutlet.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark og gør en god handel. Ja, det er to fluer med et smæk. Men hvordan bidrager du til mere bæredygtighed ved at købe elhegn, tænker du nok? Alle vores varer er nye, overskydende varer fra anerkendte grossister. Det betyder, at varerne ikke kan blive solgt af grossisterne til deres faste kunder, og derfor ender de ofte som skrot på lossepladsen. Simpelthen fordi grossisterne til sidst ikke har mange andre muligheder. Hos ProffOutlet.com redder du overskydende varer fra skrot, og kan spare helt op til 90 % på kvalitetsvarer. Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du blive klogere her. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her, og hold dig opdateret på gode tilbud og nye varer, eller tag et kig på hele vores udvalg af el apperater.