PROJEKTØRER OG ARBEJDSLAMPER

6 vare(r)

Tabel Liste

Vores projektører og arbejdslamper

Proffoutlet.com finder du et dynamisk udvalg af kvalitets projektører og arbejdslamper til billige priser. Normalt har projektører en lang levetid samt sikre et godt og kraftigt lys, som kan oplyse præcise og store arealer. Vores sortiment af projektører er fra store og anderkendte producenter, derfor vil kvaliteten være i top, hvilket gør de kan holde til det barske danske vejr. Det er vigtige at huske, at vores sortiment kan variere, dog består det hovedsagligt af almindelige og LED projektører samt projektører med sensor.

Med en LED projektør kan du nemt oplyse store facader både indendørs og udendørs. Projektører er givetvis den perfekte arbejdslampe, når det gælder belysning til projekter i hjemmet eller ude på firmaet, da de udgiver et meget kraftigt og stærkt lys, som gør det overskueligt at se hvad du arbejder med. Det er uafhængigt om det er i stuen eller udenfor i mørket, en LED projektør vil kunne klare den del af jobbet. 

Fordele ved en LED projektør

LED projektører har den fordel, at de er meget mere pålideligt i deres levetid. LED arbejdslampers levetid er markant længere end andre typer for lyskilder, som f.eks en halogen projektør. Grunden til at LED projektører holder længere er grundet teknologien bag, som gør at deres lysniveau falmer langsommere end andre typer af lys. Dette gør, at de typisk vil minimum hold ca. i op til l 50.000 timer.
Den lange levetid har en del fordele, både ren praktisk for dig, men også for din økonomi. Længere levetid giver færre pære udskiftninger, hvilket både spare dig for tid og engergi på at skifte pærerne. Du spare penge på din elregning, eftersom LED projektører bruger mindre energi på at lyse, samt spare du penge på at købe nye pærer på sigt. 

Projektør med farveskift

Projektører er i sig selv perfekte til oplysning af store facader, dog kan du gøre det endnu bedre ved at købe en farve projektør. Ikke nok med at den vil lyse facaden op, den vil også give lyset en flot farve, som gør facaden eller huset farverig og derved fuldstændig ændre udseendet. En farve projektør vil være den perfekte lyskilde til fester og andre lignende lejligheder. I disse situationer vil din projektør være med til at bestemme stemningen lige efter din mening til rummet og eller til facaden hvor projektøren lyser på. Hertil kan farve projektører fåes med fjernbetjening, hvilket gør farveskiftningen mere enkel og variende på aften. 

Projektør med sensor

LED arbejdslamper med indbyggede sensor er perfekte til arbejdspladsen, især i de rum hvor folk har brug for lys, når de træder ind i dem. Det er med til at formindske ulykker, samt gøre det nemmere for medarbejderne at koncentrere sig om deres arbejde, men du kan også sagtens benytte dig af en LED projektør derhjemme. 
Det vil være en god ide at investere i en LED projektør med bevægelsessensor til områder, hvor du kun kortvarigt eller sjældent har brug for lys som for eksempel i din indkørsel eller i din garage, hvor din projektør kun har brug for at lyse i kortvarige øjeblikke. 

Bekæmp skrot - og spar op til 90 % Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om helt nye overskydende varer indenfor byggeri...