Væglamper

12 vare(r)

Tabel Liste

Væglamper til soveværelser, badeværelser og køkken 

Lys skaber stemning, er praktisk og er mildest talt uundværligt. Skab smuk belysning i dit hjem med væglamper i soveværelset, på badeværelset og i køkkenet. Med en væglampe kan du skabe små hyggelige zoner og eventyrlige kroge. Indret eksempelvis en hyggelig læsekrog med en væglampe i køkkenet sammen med en behagelig lænestol, så du kan nærstudere ugens madopskrifter inden, du skal i gang med madlavningen. Hos ProffOutlet.com finder du fine væglamper til ethvert formål.   

Vælg den rette væglampe 

Det er ikke altid lige nemt at finde en væglampe. Der findes nemlig utroligt mange forskellige varianter. Inden du lægger dig fast på en bestemt væglampe, bør du overveje, hvad den skal bruges til, og hvilket rum den skal placeres i. Skal væglampen være i soveværelset og fungere som natlampe, eller skal den give masser af lys på badeværelset?  

Væglamper til soveværelse  

Væglamper til soveværelset har ofte to forskellige funktioner. Enten skal de bruges som natlampe inden, du skal sove, eller også skal de give god læsebelysning. Skal din væglampe i soveværelset bruges til natlæsning, er det en fordel at vælge en lampe med LED-lys samt en lampe, der kan justeres, så du har godt lys uanset, hvordan du ligger og læser. Skal den blot benyttes som natlampe, kan du sagtens gå med en ikke justerbar væglampe. Her bør du vælge en lyskilde med et varmt skær.  

Væglamper til badeværelse 

Der er nogle forholdsregler, du bør tage, hvis du overvejer at sætte væglamper op i dit badeværelse. Lamperne skal være uden for rækkevidde af vandstænk af sikkerhedsmæssige årsager, derfor er placeringen utroligt vigtig. Placering af en væglampe direkte over spejlet ved håndvasken kaster mørke skygger ned over ansigtet. Placer i stedet et par væglamper på hver side af spejlet, som supplement til loftsbelysningen og vælg eventuelt væglamper til badeværelset, som ikke har en lampeskærm, der kaster lyset nedad.  

Væglamper til køkken 

Vælger du at benytte væglamper i køkkenet i stedet for eksempelvis spots eller blot som primær lyskilde, bør du vælge væglamper med et højt lumen-tal, så de giver en ordentlig, kraftig grundbelysning. Skal væglamperne blot være et supplement til primære lyskilder, kan du nøjes med væglamper med et mindre lumen-tal. Derudover bør du overveje selve typen af væglampe. Har du valgt den som primær lyskilde, er det en fordel med væglamper, der har lange arme og kan bevæges alt efter, hvor du har brug for lys. Er lamperne til sekundær belysning, der blot skal skabe stemning, kan du med fordel vælge små væglamper, der koncentrerer lyset opad eller nedad.  

Køb billige væglamper hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot 

Når du handler hos ProffOutlet.com finder du alt fra små væglamper over billige væglamper til væglamper til alle husets rum. Men det er ikke hvilke som helst væglamper, du finder her hos os. Alle vores væglamper - ja alle vores varer - er overskudsvarer fra anerkendte grossister og mærker. Det er helt nye lamper, der ellers ville have endt deres dage som skrot. Nu har du muligheden for at gøre en rigtig god handel, og få smukke væglamper til skarpe priser samtidig med, at du hjælper med at bekæmpe skrot og bidrager til et mere bæredygtigt Danmark. 

Fandt du ikke lige den væglampe, der passer hjem til dig, så kan du med fordel også tage et kig på vores store udvalg af pendler og loftlamper.