VÆGLAMPER

2 vare(r)

Tabel Liste

 • Clamp væglampe / klemlampe

  Nettopris pr. stk
  40,00 DKK 50,00 DKK inkl. moms

  Listepris (2 stk) 80,00 DKK

  Nettopris (2 stk) 80,00 DKK

  NETTO Pris
  Fri fragt
 • Delta væglampe - matcrom metal

  Nettopris pr. stk
  38,00 DKK 47,50 DKK inkl. moms

  Listepris (2 stk) 398,00 DKK

  Nettopris (2 stk) 76,00 DKK

  Spar 81%
  Fri fragt

Vores væglamper

Vores væglamper fås til meget lave priser, grundet de bliver sat på tilbud til af vores samarbejdspartnere. Vores væglamper er alle sammen produkter, som rigtigt ville have endt til skrot, og hertil er vi glade for, at du vil hjælpe med at redde produktet fra at blive smidt ud, samt hjælpe kloden med at formindske produktspild. 

Red en indendørs væglampe her

Når vores samarbejdspartnere har væglamper, som snart skal udskiftes på lageret, kommer de i problemer. Hvis de ikke når at få solgt deres varer, inden de bliver udskiftet, vil de øge deres omkostninger samt ikke gøre brug af de ressourcer, de har brugt til at producere varerne. Både er det dårligt for dem, samt dårligt for kloden. Når du køber en væglampe på vores hjemmeside, bidrager du også til et mere bæredygtigt Danmark, ved at formindske varespild. Så skynd dig og køb din nye væglampe, for at redde det fra at ryge på skrotpladsen. 

God samvittighed med købet af en væglampe

Ved købet af en væglampe hos Proffoutlet kan man ikke andet end at få god samvittighed. Ikke nok med at du spare pengepungen for større udgifter, og kan have god samvittighed set fra et økonomisk synspunkt. Du får også god samvittighed set fra et moralsk og etisk synspunkt. Du bliver en del af løsningen på et af de helt store problemer i verden. For meget produktspild foregår på verdensplan, og det er et fælles ansvar at få rettet op på. 

Vælg den rigtige væglampe

Først skal vi forstå, at hver væglampe er forskelligt designet, som gør at man skal tænke på om den bedst er egnet til oplysning med et dekorativt formål eller om formålet hellere er et praktisk. Hertil skal du starte med at overveje hvilket rum den skal hænge i, rundtomliggende genstande og hertil vurdere væglampens hovedformål. 

Væglamper kan bruges til god belysning til et specielt punkt i rummet, ved at rette lampen imod objektet tæt på. Dette iscenesætter objektet, som du gerne vil have belyst meget klart og godt. Derudover findes der væglamper med højt lumen tal, som er mest optimale for solid grundbelysning. De bedste væglmaper til detter er de væglamper, der lyser op eller ned langs væggen. Det gør at lyset bliver reflekteret og sendt tilbage ud i rummet, hvilket giver et afdæmpet indirekte lys. Derved kan væglamper kan være praktiske i mange sammenhænge. 

Hvor skal din nye væglampe hænge?

Når du har med væglamper at gøre, så er det vigtigt at tænke grundigt over højden på hvor de skal hænge, i forhold til rummets atmosfære og størrelse. Normalt anbefales det at væglamper hænges i en hæjde på ca. 1,75 - 2 meters hæjde, for at få den til at passe med hovedhøjden. Dog afhænger det også meget af hvor højt der er til loftet, og hvilken slags lys væglampen gerne skal kunne udgive i rummet. Hvis væglampen hænger for lavt eller for hæjt, kan man risikere at den kan blænde dig eller de andre i hjemmet. 
Højden på væglampen vil variere om den skal hænge i køkkenet, i soveværelset, på badeværelset eller i stuen, hertil vil der være forskel på en køkken væglampe, stue væglampe, badeværelse væglampe eller soveværelse væglampe. 

Brug din væglampe rigtigt

Når du skal installere din nye væglampe er det vigtig den bliver hængt op korrekt, ellers får du ikke det optimale ud af den. Dertil anbefales det, at hvis du ikke er bekendt med installering af lamper, skal du lade en professionel gøre det. Dette vil bedre sikre funktionen af din væglampe. 

Kombiner væglamper med andet lys

For at få skabt den mest optimale belysning i hjemmet, eller i det specifikke rum, hvorpå din væglampe skal hænge, skal du kombinere den med andre former for lamper, f.eks loftslamper, spots belysning eller andet. Dette vil være med at til optimere lyset i rummet, og hjælpe med at skabe den bedst muligt stemning på de tidspunkter, når solen er forsvundet. 

Bekæmp skrot - og spar op til 90 % Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om helt nye overskydende varer indenfor byggeri...