SPOTS

59 vare(r)

Tabel Liste

 • ABC 6W A5 (3000K / white / fasedim /beam 36°)

  Nettopris pr. stk
  129,00 DKK 161,25 DKK inkl. moms

  Listepris (1 stk) 456,00 DKK

  Nettopris (1 stk) 129,00 DKK

  Spar 72%
  Fri fragt
 • CUBE 6W (3000K / black)

  Nettopris pr. stk
  170,00 DKK 212,50 DKK inkl. moms

  Listepris (1 stk) 495,00 DKK

  Nettopris (1 stk) 170,00 DKK

  Spar 66%
  Fri fragt
 • CUBE 6W (3000K / white)

  Nettopris pr. stk
  170,00 DKK 212,50 DKK inkl. moms

  Listepris (1 stk) 495,00 DKK

  Nettopris (1 stk) 170,00 DKK

  Spar 66%
  Fri fragt

Se vores udvalg af indendørs spots

Her kan du se vores store udvalg af billige spots til indendørs brug, også benævnt downlight. Spotlys er den perfekte måde at reflektere lys direkte mod et bestemt punkt. Vores sortiment indeholder påbygningsspots, halogenspots og indbygnings spots i sort og hvid, og de kan bestilles i både 12v og 230V. De fungerer med dæmpning til både køkken, garderobe og badeværelse. Spots på skinne kan hænges op på skinner i loftet og på vægge. 

Spots til mange forskellige formål

Spots er meget populærer, da de kommer i mange forskellige typer, så de kan anvendes til mange forskellige formål. F.eks. så har vi påbygningsspots med lav indbygningshøjde, eller led spots såsom led indbygningsspot med underskabsbelysning. Leder du efter loftspots, så kan en loftspot, der kan monteres i bløde lofttyper, såsom troldtekt, rockfon og andre typer akustiklofter være relevant. Det er også altid en god ide at tjekke om den specifikke downlight er godkendt til installation direkte i isolering og brændbart materiale. Typerne kipbar led spots gu10 eller led spots indbygning samt led spots dæmpbar er også meget eftertragtede spots. 

Indret dit hjem med den mest optimale belysning med LED spots

Spotlys er designet til at afgive klart og direkte lys på et lille markeret sted, hvorpå man vælger, at det skal afgive lys hen imod, hvilket kan være på skohylden, billederne på væggen eller andet. Uanset placeringen for LED spots, så er man typisk sikret et godt lys. 

Vi kan anbefale, at man anskaffer sig spots eller LED spots med justerbare hoveder, som giver stor valgfrihed og fleksibilitet omkring stemningen i rummet, alt afhængigt at hvilket lys man gerne vil skabe og reflektere. Spots og LED spots kan bruges til både soveværelse, børneværelse eller teenageværelse, og kan både monteres på væggen eller i loftet. 

Må man selv installere spotslys?

Ifølge lovgivningen må du ikke selv indsætte eller pille ved faste installationer, som kabelføringer, samlinger m.m. 

Her er hvad du gerne må lege med selv:
- Montere en lampe i et lampeudtag
- Lave en forlængerledning
- Skifte en stikkontakt
- Skifte et lampeudtag

Disse elektriske installationer må du gerne lege med, eftersom det foretages i den synlige del af installationen. 

Selvom en spot i princippet er nem at pille ud og installere på loft, vægge eller andet, så bliver spotlys kategoriseret som en fast installation, da man har fri adgang til samledåsen m.m. Dette er grunden til, at der skal være jord i ledningen, der føres fra lampeudtaget og sløjfes videre fra spot til spot. 

Find vores billige spots her

Vores sortiment er bredt og varierer meget, og alle vores spots er billige spots, idet der er tale om overskydende varer fra anerkendte danske grossister, producenter og byggemarkeder. Så vi kan levere køkkenspots, spots til køkkenskabe, spots i stuen, spotlamper til loft eller spots til vådrum og mange, mange flere. 

Står du og mangler anden form for belysning, så kan vi anbefale andre overskydende varer fra vores webshop. Hertil tilbyder vi lamper til både indendørs- og udendørsbrug, samt projektører og arbejdslamper

Bekæmp skrot - og spar op til 90 % Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om helt nye overskydende varer indenfor byggeri...