Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Spots

Alle varer i denne kategori

40 vare(r)

Tabel Liste

Loftspots

Du rynker måske panden lidt og kniber øjnene en anelse sammen, når belysningen er dårlig. Du ligger sikkert slet ikke mærke til det, men dine øjne er faktisk på overarbejde, når lyset er svagt. Svag belysning kan være helt perfekt, hvis du ønsker at skabe en hyggelig, afslappet atmosfære, men er ikke ideel som arbejdsbelysning i eksempelvis køkkenet eller på badeværelset. Loftspots er en rigtig god måde at skabe ideel rumbelysning og er perfekt i rum, der kræver kraftig belysning. 

Hos ProffOutlet.com forhandler vi et stort udvalg af spots. Men det er ikke hvilke som helst spots. Alle vores varer er nemlig nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister og producenter.  

Hvor kan du benytte indbygningsspots?  

Du kan benytte indbygningsspots i alle rum, men de egner sig særlig godt til gange, entréer, bryggers, køkken og badeværelser. Her har du nemlig brug for ekstra godt lys for at orientere dig og finde det, du skal bruge. Vil du placere indbygningsspots i badeværelser og vådrum, skal de være uden for rækkevidde af eventuelle vandstænk fra eksempelvis brusere af sikkerhedsmæssige årsager – vand og el er aldrig en god cocktail. 

Det skal du være opmærksom på ved loftspots 

Loftspots og særligt indbygningsspots er super diskrete og giver et formidabelt lys. Med indbygningsspots kan du placere flere lyskilder i det samme rum og derved få en god all-around belysning, hvor de mørke kroge må vige for det klare lys. Der er dog en ting, du bør være særligt opmærksom på ved loftspots og særligt indbygningsspots, og det er placeringen af dem. Placeres loftspotsne forkert i eksempelvis køkkenet, kan du komme til at skygge for lyset med din overkrop, når du laver mad.  

Ønsker du at spotsene skal placeres midt i køkkenloftet og suppleres med LED-lamper under køkkenoverskabene, bør du overveje et benytte supplerende belysning til direkte over køkkenbordet de steder, hvor du ikke har overskabe. Du kan eksempelvis supplere indbygningsspotsene med dekorative pendler eller væglamper. Ønsker du et helt clean og minimalistisk udtryk, bør du sørge for at placere en spot eller to direkte over køkkenbordet. Indbygningsspots bliver nærmest usynlige, når de integreres i loftet og er helt perfekte, hvis du ønsker god men diskret belysning.  

Køb loftspots og indbygningsspots hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot 

Når du handler hos ProffOutlet.com, kan du gøre en rigtig god handel samtidig med, at du gør en god gerning. Du hjælper nemlig med at bekæmpe skrot og bidrager til et mere bæredygtigt Danmark. Alle vores varer er nemlig helt nye, overskydende varer, der ellers ville have endt deres dage i skraldespanden. Du kan læse mere om, hvordan vi bekæmper skrot her. Vil du holdes opdateret på nye, billige, overskydende varer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her