Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Skinnesystemer og spotlights

Alle varer i denne kategori

150 vare(r)

Tabel Liste

Skinnesystemer – spot-skinner og LED-skinner 

Er du en af dem, der bare får kriller, når ledninger hænger og klasker ned ad væggen, eller har du brug for at tilslutte mere end en lampe til et lampeudtag. Måske overvejer du at få tre pendler over spisebordet? Ledninger roder og tager fokus fra de smukke lamper, og vil du hænge flere lamper op, er du begrænset af, at det kun er lovligt at tilslutte to ledninger i samme udtag. Heldigvis findes der en løsning på problemet – nemlig skinnesystemer. Her kan du sætte flere lamper op i en skinne, og du har nu også kun en ledning hen til lampeudtaget.  

Skinnesystemer går også under navnene lysskinner og strømskinner. Her hos ProffOutlet.com finder du et stort udvalg af skinnesystemer fra anerkendte grossister og producenter. Skinnesystemerne kan både bruges i privaten og til erhverv. Når du køber skinnesystemer hos ProffOutlet.com, kan du gøre en rigtig god handel. Alle vore systemer er nemlig helt nye, overskydende varer, der ellers ville være endt som skrot.  

To typer skinnesystem

Vælger du at benytte et skinnesystem, når du skal have sat lamper op, skal du være opmærksom på, at der findes spot-skinner særligt beregnet til opsætning af spots samt LED-skinner, der er beregnet til indlejret LED-belysning. Derudover findes der også to typer skinner. Nemlig 1-faset og 3-faset skinnesystemer. Men hvad er forskellen, og hvornår skal du benytte hvad? 

Hvad er et 1-faset skinnesystem? 

En 1-faset skinne kan kun tilsluttes til en fase. Det betyder i al sin enkelthed, at de lamper, der er tilsluttet den 1-fasede skinne, tænder og slukker på samme tid. Det skyldes, at der fra selve skinnen, kun går en enkelt ledning ud til lampeudtaget. Denne type lampeskinne er populær takket være sit diskrete udtryk, smalle profil og store fleksibilitet ved ophængning af flere lamper. Den er desuden nem at montere. Den kan tilsluttes til højre eller venstre samt i midten, hvilket gør det muligt at tilslutte den til dit lampeudtaget uanset, hvor det er placeret i forhold til skinnen. Det er også muligt at benytte vinkelstykker, hvis du har brug for skinnebelysning fra flere vinkler. Dette skinnesystem er velegnet til brug i hjemmet. 

Hvad er et 3-faset skinnesystem? 

Et 3-faset skinnesystem er en smule anderledes af både udseende og funktion end det 1-fasede skinnesystem. Denne type skinne er kraftigere og har en højere profil. Det gør, at den kan tåle en højere belastning med lamper, der kan veje helt op til fem kilo. 3-faset referer til, at denne skinne kan tilsluttes tre faser. Men hvad betyder det så? Det betyder, at denne skinne kan tilsluttes hele tre forskellige afbrydere, der således kan betjene hver sin fase individuelt. Det vil sige, har du monteret tre lamper i din 3-fasede lysskinne, kan disse lamper tændes og slukkes uafhængigt af hinanden.  

Denne type skinne er særdeles velegnet til erhvervsbrug, hvor det eksempelvis ikke er nødvendigt at have al lys tændt inden åbningstid, og hvor lamperne kan være tunge.  

Køb skinnesystemer hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot 

Du finder alt fra spot-skinner over LED-skinner til dele til skinnesystemer her hos ProffOutlet.com. Derudover finder du også et stort udvalg af spotsLED-lyskilder samt praktiske og dekorative lamper, der med fordel kan kombineres med et skinnesystem, hvis du overvejer, at hænge flere lamper op sammen.