LOFTLAMPER

60 vare(r)

Tabel Liste

 • BADO 128W (3000K / Ø:970 / opal cover) cutout 1038

  Nettopris pr. stk
  7.995,00 DKK 9.993,75 DKK inkl. moms

  Listepris (1 stk) 14.495,00 DKK

  Nettopris (1 stk) 7.995,00 DKK

  Spar 45%
  Fri fragt
 • BOHEME 1 ALU 10W LED

  Nettopris pr. stk
  358,33 DKK 447,91 DKK inkl. moms

  Listepris (1 stk) 833,33 DKK

  Nettopris (1 stk) 358,33 DKK

  Spar 57%
  Fri fragt
 • BOHEME XL 19W LED ALU

  Nettopris pr. stk
  550,18 DKK 687,73 DKK inkl. moms

  Listepris (1 stk) 1.279,49 DKK

  Nettopris (1 stk) 550,18 DKK

  Spar 57%
  Fri fragt

Vores loftslamper

Vores billige loftlamper fåes til meget lave priser, grundet de bliver sat på tilbud af vores sælgere. Vores Loftlamper er alle sammen produkter, som rigtigt ville have endt på lossepladsen. Vi er glade for, at du vil hjælpe med at redde produktet fra at blive smidt ud, samt hjælpe kloden med at formindske produktspildet. 

Vælg den rigtige loftslampe

Når du skal købe en billig loftlampe er Proffoutlet.com den rigtige webshop for dig. Når du skal vælge loftlamper, skal du tage overvejelse om hvilken funktion, og eller hvilken ekstra feature du vil have til din loftlampe. Det er typisk det sidste punkt i indretningen til den nye lejlighed. Når man flytter ind i en lejlighed starter man med andre typer lamper til, inden man hænger loftlamper op. En loftlampe er med til at skabe en god og meget belysende lys i rummet, hvilket gør det vigtigt at den hænger relativt centralt i rummet, sådan den kan oplyse mest muligt. Du behøver ikke kun vælge en loftslampe for at skabe meget lys, du kan også tilpasse ophængningen, sådan den skaber en mere hyggelig stemning. Du kan hertil vælge en loftlampe, hvor skræmen er designet til, at den mere kaster lyset opad end udad eller nedad. Dette vil hjælpe belysningen til at blive mere indirekte, og gøre stemningen  mere hyggelig. 

Alle loftlamper kan oplyse et rum, dog hvis du vil have lidt ekstra ud af din loftlampe, kan du gå efter lidt mere avancerede lamper. Der findes loftlamper, hvor de har indbygget bevægelsessensorer, har tilknyttet fjernbetjening og tilknyttet lysdæmpere. 

loftlampe med bevægelsessensor

Med en bevægelsessensor tænder lyset, så snart du træder ind i rummet. Det vil hjælpe dig i vintermånederne hvor solen mangler, når du kommer hjem om aften eller om sen eftermiddagen, Dertil behøver du ikke tænke over, om du har glemt at slukke lyset, da loftlampen slukkes af sig selv. 

loftlampe med fjernbetjening

En loftlampe med tilknyttet fjernbetjening kan du justere lyset til præcis den stemning, som du gerne vil have til rummet, hvilket kan variere fra morgen til aften, om der skal hygges med venner eller kæreste, eller der er legnet op til fest. 

Opsætning af loftlamper

Når du skal installere din nye væglampe er det vigtig den hænge op korrekt, ellers får du ikke det optimale ud af den. Hertil anbefales det, at hvis du ikke er bekendt med installering af loftlamper, skal du lade en professionel gøre det. Dette vil bedre sikre funktionen af din nye loftlampe.

Tilpas loftlampen til rummet

Valget af en loftlampe bør ikke kun afhænge af prisen eller designet, selve rummet det skal hænge i bør også tages med i beslutningen. Er det en loftlampe til dit soveværelse, stue, børneværelse, entre, køkken eller andet så burde loftlampen tilpasses til rummet og ikke omvendt. Afhængigt af hvor synlig du gerne vil have din loftlampe skal være, bør du også tænke over farven på den. Er rummet med hvide vægge og med hvidt interiør, og du gerne vil have loftlampen skal sklille sig ud, bør du vælge en sort loftlampe.
Er rummet mere mørkt og med et sort præg eller anden dæmpende fave kombination, og du gerne vil have den skal skille sig ud, bør du vælge en hvis loftlampe.

Omvendt hvis rummet er lyst og hvidt, og du mere vil have, at den skal blænde sig ind i rummet, og kun levere lys, så bør du vælge en hvis loftlampe.

Er rummet mørkt og med afdæmpet med mørkere faver, og du gerne vil have din loftlampe til at falde i med rummet, så skal du købe en sort loftlampe. 

Størrelsen på rummet bør også have indflydelse på dit valg. Afhængigt af rummets størrelse, bør du tilpasse din loftlampe, skal det være store loftlamper eller små loftlamper? Derudover bør højden på den også vælges udfra hvad der vil være mest optimalt for belysningen i rummet. 

Hvis rummet mere skal bruges til et klasseværelse eller et lager, vil vi anbefale flade industri loftslamper.

Kombiner loftlamper med andre lamper

For at få skabt den mest optimale belysning i hjemmet, eller i det specifikke rum, hvorpå din væglampe skal hænge, skal du kombinere den med andre former for lamper, f.eks væglamperspots belysning eller andet. Dette vil være med at til optimere lyset i rummet, og hjælpe med at skabe den bedst muligt stemning på de tidspunkter, når solen er forsvundet. 

Bekæmp skrot - og spar op til 90 % Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om helt nye overskydende varer indenfor byggeri...