INDENDØRSBELYSNING

Hvad leder du efter?

Lamper til indendørs belysning

Her finder du vores online outlet sortiment af billige materialer til indendørsbelysning i hjemmet eller på arbejdspladsen. Sortimentet består af lamper til mange forskellige slags anvendelser, til indendørs brug. Vi har lamperonline både sorte og hvide, små og store lamper, uden ledninger med batterier, samt med ledninger og lamper med sensor

De billigste lamper til indendørs belysning

Vi besidder et af markedets billigste sortiment af indendørs lamper, grundet samarbejdet med vores store og anerkendte produktionsvirksomheder af lamper og el. De har overskydende varer, som aldrig er blevet brugt på lager, som enten vil blive destrueret eller blive solgt. Den sidste mulighed får de hjælp til gennem vores online outlet portal. Ikke nok med, at de kan sælge deres varer billigt, hjælper de, vi og du miljøet når du handler på Proffoutlet.com på tilbud. Hertil er vores virksomhedsmodel meget bæredygtig. Gør en god handel, som både er billig, samt godt for miljøet. 

Lampetyper

Man finder hurtigt ud af, at udvalget er enormt, når man er ude efter en god lampe. Undgå at gøre den største fejl, som de fleste danskere gør, når de køber indendørslamper, ikke vælg lampe frem for lys.  I de fleste lampeforretninger fremstår lamperne pæne, og de passer sikkert flot til stilen i hjemmet, men udfaldet af dets lys kan vise sig at være noget helt andet. Når du tager lampen med hjem, opdager du, at det ikke giver det rigtige lys til rummet, og derved fejler sin primære funktion. 

En lampes primære funktion er at tilpasse belysningen til stedet, funktionen og den stemning, der ønskes i rummet. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtigt lampe, som giver det rigtige lys. Hertil skal overvejelser om hvilket type pærer også tages med i betragtning. Skal der købes led pærer, glødepærer eller spare pærer. 

Hvordan lyset bliver fordelt i rummet, har indflydelse af lampens design. f.eks. giver lamper med skærme af glas, hvor lyset bedre kan skinne igennem, dobbelt så meget lys end lukkede skærmet lamper.  Funktion og effekt skal tages med i overvejelserne, når du skal vælge indendørs belysning til f.eks. stue, køkken, badeværelse, kælder, over dit spisebord, på bærneværelset, i soveværelset, i entre, på vægge, gulv og eller i loft.

Tommelfingerregler for god indendørs belysning

Der hænger flest lamper hænger typisk med nedadrettet lys. Dette gør, at selvom vi har mange lamper i et rum, føles det stadig mørkt, eftersom de giver af afdæmpet lys. Dette kan evntuelt være en god mulighed af belysning til børneværelset. 

I dag er der desuden en tendens til, at vi ønsker at samle hele familien i f.eks. stuen eller i køkkenet, hvor der både laves mad, arbejdes ved computeren og laves lektier ved spisebordet.

Husk at se rummene i forskellig højder, især i børnehøjde. Tjek om lamperne blænder i gangen, over sofabordet eller over spisebordet. 

Guide til opsætning af lamper

Sluk for afbryderen

Tjek at strømmen er slukket

Fjern ca. 4 centimeter af lampeledningens yderste isolering

Afisolér og sno kobberenderne og klip dem herefter til en længde på ca. 1 cm

Læg kobberenden dobbelt og stik kobberenderne ind i klemmerne.

Stram skruerne på klemmerne og tjek at ledningen sidder fast.

Placer ledningen under aflastningen med hele den ydre kappe.

Skru aflastningbøjle fast og tjek at ledningen sidder fast.

Skru eller klem til sidst dækslet på.

Bekæmp skrot - og spar op til 90 % Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om helt nye overskydende varer indenfor byggeri...