Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Tagrender og nedløb

Alle varer i denne kategori

121 vare(r)

Tabel Liste

Nedløbsrør og tagrender 

De redder huset fra at drukne, når himlen åbner for sine sluser, og det vælter ned med kaskader af vand. De sørger for at lede vand væk fra din bolig, og de gør deres allerbedste for, at du undgår vandskader på grund af enorme vandmængder. Det er selvfølgelig, de helt uundværlige nedløbsrør og tagrender, der er tale om. Nedløbsrør og tagrender spiller nemlig en vigtig rolle, når det kommer til at passe godt på murværk og tagkonstruktion.  

Hos ProffOutlet.com finder du et stort udvalg af alt inden for tag og facade. Vi forhandler alt fra tagrender og nedløbsrør i fremragende kvalitet over rendejern og hængselsstifter til bygnignsprofiler. Men det er ikke hvilke som helst nedløbsrør og tagrender, du finder her hos os. Alle vores varer er nemlig spritnye, overskydende varer fra danske grossister og byggemarkeder. 

Det skal du overveje ved køb af nedløbsrør og tagrender 

Det allervigtigste, du skal tage stilling til ved køb af nye nedløbsrør og tagrender, er dimensionerne på dem. De skal nemlig passe til de forventede regnmængder i fremtiden. Det betyder, at du i dag skal gå efter nedløbsrør og tagrender, der er større og som kan lede større regnmængder end dem, der måske allerede er monteret på din bolig. Derudover er det en rigtig god idé også at tage højde for befæstningen af tagrenden. Beslagene skal nemlig også kunne holde til en større mængde regn end tidligere, hvis du gerne vil være på den sikre side. Det kan desuden være en god idé at overveje, om du skal have zink tagrender, kobber tagrender eller sågar plasttagrender og nedløbsrør.  

Vedligeholdelse af nedløbsrør og tagrender

Stoppede nedløbsrør og tagrender er ikke ligefrem det bedste, hvis du vil passe godt på din bolig og lede regnvandet sikkert væk. Tilstoppede nedløbsrør og tagrender kan betyde, at regnvandet løber over og spilder ind på murværket og tagkonstruktionen. Over længere tid eller med meget store mængder vand, kan det føre til fugtskader. Det er derfor vigtigt, at vedligeholde nedløbsrør og tagrender minimum en gang om året. Nedfaldne blade og andet skidt står nemlig for tilstopningen. Det er heldigvis ganske nemt at rense tagrender og nedløbsrør. Du kan nemlig benytte en tagrende-renser eller tage en tur op på stigen og skrabe skidtet ud med hånden, hvis det er forsvarligt.  

Køb nedløbsrør og tagrender hos ProffOutlet.com og bekæmp skrot 

Ved køb af nedløbsrør og tagrender hos ProffOutlet.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. Det er nemlig sådan, at hele vores sortiment består af nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister og producenter. De kan nogle gange ikke få afsat deres varer til deres faste kunder og efter noget tid, ser de det som en sidste løsning at skrotte varerne selvom, de absolut intet fejler. Ved at redde varerne fra skrot gør du en god gerning og en god handel. Du kan nemlig spare helt op til 90 % på nye, overskydende varer. Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du blive klogere lige her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbreve her, hvis du vil holdes opdateret på nye, overskydende varer.